Arne Jacobsen Æggestole Reproduktion

Folk bruger til at sige, at du ikke kan sætte pris på komfort. Men det viser sig at være en falsk bekræftelse, som vi ser hver dag, at det ikke er sandt. Men når du finder en stol, der er så behagelig, du vil sidde derinde for evigt, har prisen tendens til at være mindre vigtig. Det er tilfældet med denne stilfulde stol, en gengivelse af Arne Jacobsen Egg Chair.

Det oprindelige design var en klassisk skønhed, og det er en reproduktion af høj kvalitet. Den har den samme ukonventionelle form og lignende elegance. Stolen har en støbt aluminiums base med vippe- og drejemekanisme. Med hensyn til designet har æggestolen en meget flydende form med buede linjer og et generelt smukt og stilfuldt udseende. Stolen krævede minimum polstring, således at den var letvægt uden at ofre komfort.

MoreINSPIRATION
  • Arne Jacobsen Ægstolstole
  • Lily Chair af Arne Jacobsen
  • Arne Jacobsens ikoniske ægestol i moderne og moderne design

Dimensionerne på denne smukke stol er 107 cm højeste punkt * Dybde: 79 cm * Bredde: 86 cm Bredeste punkt. Den oprindelige stol blev designet til Royal SAS Hotel i København. Det nuværende stykke er et moderne produkt, perfekt til moderne hjem og moderne kontorer. Det kan bruges i stuen, i biblioteket / læsekrogen eller på kontoret. Du kan købe stolen til 599,00 £. For ekstra komfort er der også en matchende afføring til rådighed, der også er inspireret af en original klassiker. Du kan også finde en artikel om det også.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar