AromaSteam Capsule - Portable Sauna

En sauna er en smuk og luksuriøs tilføjelse til ethvert hjem. Mange føler, at installation af en sauna kan være et dyrt projekt. Men den nye AromaSteam kapsel er helt bærbar - tilsluttes til ethvert standardudtag! Sætter op og adskilles i minutter uden værktøj. Samler om cirka 10 minutter. AromaSteam Capsule er lavet af ikke-porøse materialer, der ikke fremmer væksten af ​​mug eller svamp.

Den bedste del af en bærbar sauna er, at alle kan flytte den, når det er nødvendigt. Og også de er meget hurtige at varme op, hvilket betyder at du kan spare meget tid siden du ikke behøver at vente. En normal sauna kan tage op til 40 minutter at komme til en normal temperatur, da en bærbar sauna tager kun 6 minutter at varme interiøret.

De negative dele, der har en bærbar saune, er lidt mærkelige. Portable sauna tilbyder ikke den samme kraftige varme, som du ville få fra en normal sauna, og for dem der er claustrophobiccan, er et problem. Anyway AromaSteam Capsule den er tilgængelig for $ 2.375 med alle skatter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar