Pil Hanger af Gustav Hallen

Frakkebøjler er meget nyttige, da de holder jakker og jakker, indtil du går ud og har brug for dem igen. Men nogle gange er det virkelig irriterende at have nogle af disse bøjler installeret på gangen, fordi de tager så meget plads ad hallen er allerede for små. Så det er bedre at finde en meget praktisk løsning til at have bøjler, men at have nogle diskrete, der er funktionelle, men ikke tage for meget plads.

Men er det muligt? Det lyder næsten for godt til at være sandt. Nå, jeg fandt dette utroligt Arrow Hanger det var designet af Gustav Hallen i Stockholm og jeg må indrømme, at jeg var imponeret.

MoreINSPIRATION
  • Usædvanlig Form Frame Hanger fra Design
  • Smart, Creative Coat Hanger Ideas
  • Praktiske og pladsbesparende entryway hanger design ideer

Det er næsten sjovt at se en grøn pil på væggen, der peger ned uden tilsyneladende grund. Men denne pil er faktisk en meget moderne og funky jakkehanger. Dens krop holder jakkerne og frakkerne, hvis du bøjer den fremad, og når den ikke bruges, kan du skubbe den tilbage. Det er ret smart, ikke? Og det sparer også meget plads og penge.

Som du kan se fra billederne, er denne hænger meget nyttig, og den kan holde endnu større vægt, da den er lavet af lakeret pulverlakeret aluminium. Originalen og det interessante design bragte sin skaber, Gustav Hallen en pris - Red Dot Design Award 2009, som er en stor del for designindustrien, næsten som deres Oscar. Du kan købe denne vare til kun $ 40.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar