Lille, men perfekt afbalanceret lejlighed sætter den nordiske stil lige på rette spor

Denne søde lejlighed er Arsenalsgatan, Stockholm er alt, hvad et nyligt par eller lille familie kunne ønske sig. Det er ikke ekstravagant eller overdrevent imponerende, men det har en dejlig stil. Relativt lille, lejligheden gør ikke imponeret med sin størrelse, men snarere med sin perfekt organiserede og afbalancerede indretning.

Designet er enkelt og rent, og hver lille ting synes at falde ret på plads her. Hvid er den vigtigste farve, der bruges til indretningen, og det giver en simpel og chic baggrund for alle accentfunktionerne. Køkkenet er et af de smukkeste områder, med toppen af ​​linjen apparater og indbyggede møbler. Det er rummeligt nok til også at omfatte en lille spiseplads. Dette tilføjer til sin hygge og indbydende udseende.

MoreINSPIRATION
  • En lys lejlighed med perfekt udvalgte accent detaljer
  • Lille lejlighed med et perfekt planlagt interiør
  • Charmerende nordisk hvid lejlighed indretningsdesign

Resten af ​​værelserne er lige så charmerende. Der er små møbler i stuen samt i alle andre områder. Dette giver værelserne mulighed for at føle sig åbne og rummelige. Opbevaring er ikke et problem takket være de kloge designløsninger. Hjørnehyllerne, de indbyggede nicher og perfekt integrerede møbler gør dette sted til et hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar