Traditionel lejlighed i Mexico konverteret til funktionel kunstner's Studio

Arqmov Workshop tog udfordringen ved at konvertere denne ældre lejlighed i Polanco, Mexico City, til en kunstnerstudio for en grafisk designer med en stærk personlighed.

Gamle serviceområder blev omdannet til nye badeværelser, en morgenmadskrog og opbevaringsplads, mens en overdækket vinterhave, et ekstra soveværelse og et åbent køkken kompletterer designet. "Fjernelsen af ​​gamle tæpper, vægmalerier og dråber afdækkede perfekt polerede betongulve, som blev forseglet og blev udsat for de fælles områder," sagde arkitekterne. De nye elektriske ledninger blev ligeledes synlige på undersiden af ​​betongitteret.

Forskellige materialer til dette projekt er rige og visuelt spændende. Syntetiske materialer, som f.eks. Aubergine-lilla til køkkenskabet, sidder sammen med råvarer, en genbrugsstamme, der bruges til morgenbænken, og det metalliske rør, der minder om et busstoppested, afrunder materialerne for at danne sædet.

Belysningsdesignerne udnyttede Quasar-armaturer (fra Prisma), mens der blev lavet specialfremstillede metalvægslamper til morgenmadsområdet. Disse særlige detaljer samt muligheden for at dæmpe lyset i hvert rum skaber en række funktionelle rum og ambiances. [Fotografier høflighed af Arqmov Workshop]

Hvad er dit yndlingselement i denne konverterede kunstners studie?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar