Kunstnerisk dresser makeover

Der er mange måder, hvorpå du kan gendanne en kommode. Den enkleste ville være at bare reparere skaden er eksistent og måske til at tilføje et nyt lag lak eller maling. Men hvis du har tid og den nødvendige ånd, kan du også forsøge noget lidt mere komplekst. For eksempel kan du få inspiration fra dette projekt. Dette plejede at være en gammel kommode med et let og simpelt udseende. Det var i vidunderlig tilstand.

Det manglede imidlertid den gnist, at du ikke sagde, at det skiller sig ud. Det er derfor, dens ejer besluttede, at det var tid til en makeover. Derefter blev kommode et enestående møbel med et unikt og meget kreativt design. Det har nu et havinspireret udseende. Forreste skuffer har et smukt skib, det klassiske billede, vi er vant til.

MoreINSPIRATION
  • Bedroom dresser makeover med et alderen look
  • Elegant vintage dresser makeover
  • Sådan Refinish en gammel dresser og tilføj det til børnehaven

Kommode blev omdannet drastisk, og forandringen blev opnået ved hjælp af en omvendt stencil teknik. Sådan kan du gøre det samme for din kommode. Tag først skufferne ud og bånd ud i kommode og fjern derefter hardwaren og gør det samme for skuffens kanter. Sæt skufferne tilbage og anbring decalet. Fjern det øverste lag af decal og gentag for den anden side også. Sæt let på kommode og anbring et primerlag. Påfør derefter to lag hvidlakation og begynd straks at fjerne dekalet. Fjern båndet, installer hardware og du er færdig. {Fundet på flor}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar