Kunstnerens skovskabelser Tag indendørs udendørs

Kunstnerens skovskabelser Tag indendørs udendørs
Kunstnerens skovskabelser Tag indendørs udendørs
Anonim

Alexandra Kehayoglou er en kunstner i et usædvanligt medium. Hendes realistiske mossy skovkreationer er faktisk tæpper lavet af uldtæpperækker og tråd, som hun kommer fra sin families fabrik i Argentina.

Disse skovskabelser er usædvanligt livagtige og fremkalder en følelse af vidunder i det fri. Nogle forbinder væggehængninger for at skabe tredimensionelle illusioner, hvilket fremmer den fornemmelse, at det er en portal til en anden verden.

Kehayoglou mistanke om, at færdigheden er i hendes blod. Efter at hun var færdig med kunstskolen i 2008, vendte hun tilbage til et medium, der var kendt for hende; hendes familie var blandt de første tæppeforretninger i Argentina, og hun voksede op med specialister i handelen.

"Brug det som kunstner blev uundgåeligt," sagde hun. "Den stil, jeg har skabt, er en abstraktion af landskaber fra mit land. Jeg vil gerne have alle, der ser på mine stykker for at føle, at de går ind i en ny sammenhæng. Stykkerne er store og føles uendelige. De er ment at være portaler, der har magt til at tage dig, hvor dine minder er. "

Hver af skovskaberne er håndlavet. De større og mere komplekse stykker kan tage så længe som to måneder at færdiggøre. Kan du se en af disse tæpper i dit hjem?

Populært emne.