Unikke Møbler En Highlight At Art Basel, Miami Messer

Besøg Art Basel og Design Miami er en fornøjelse for sanserne. Homedit fandt også, at der kan være en meget fin linje mellem, hvad der kategoriseres som kunst eller som design til hjemmet. I begge tilfælde er hvert stykke - hvad enten det er siddepladser, belysning, borde eller vægkonst - unikke møbler, der er udtryk for kunstnerens vision, og der er noget at finde for enhver smag og følsomhed.

Mens Design Miami / var epicentret af fantastiske stykker til hjemmet, fandt vi mange eksempler på kunstfulde, unikke møbler på alle kunstudstillingerne i Miami ... samt kunstværker fremstillet af møbler.

Mange kunstnere brugte dagligvarer til hjemmet som medium til deres udtryk. Vægstykker lavet af kasserede atletiske sko til kunstnerisk arbejde lavet med bestik eller engangs aluminium kogepander, dagligdagse genstande fandt et nyt liv i kunst. Denne installation var et legende stykke ved hjælp af et opretstående klaver og med fokus på konceptet nøgler.

Siddemøbler var en meget populær udtryksform for kunstnere, måske fordi det kan tage så mange former og størrelser.

Galerie Heike Strelow udstillede disse lysende sæder, som du kunne se glødende fra en afstand. De er beregnet til udendørs brug, især at blande sig i deres naturlige omgivelser. Virkelig stykker af unikke møbler.

Grafitti-kunst var til stede i mange former, herunder på disse bænke. Præsenteret af Lyons Wier Gallery i New York ved PULSE Miami, er de funktionelle og interessante kunstværker til moderne boligindretning.

På forsiden brugte nogle kunstnere separate dele af møbler som medium. Kunstner Marc Andre Robinson fra Brooklyn viste sine kreationer fra møbler. "Med dialogen mellem kunst og artefakt samler han kasserede møbler og forvandler det til skulpturelle samlinger med kompleks og delikat afbalanceret symbologi," siger hans bio.

MoreINSPIRATION
  • Verdens hotteste hjemdesignere i Miami for Art Basel, Design Miami
  • Unikke buede stykker af møbler
  • Unikke håndlavede Bentley Møbler til rådighed på auktion

Efter stole var borde også en populær form for unikt møbler udtryk.

På enhver møbelmesse er mange af lysarmaturer sande kunstformer, så vi var ikke overrasket over at se moderne lysværker blandt kunstudstillingerne.

Værelsesinddelere er et andet element, der gør dobbelt arbejde som kunst og hjemdesign. Nogle blev malet, nogle var 3-D udskårne og andre var belysningsinstallationer.

Mens vi ikke så meget udendørs specifikke møbler på showsne, var de botaniske haver på tværs af gaden fra Art Basel og Design Miami / udstyret med stilfulde og komfortable stykker. Vi er ikke sikre på, om dette møbel altid er der, eller hvis det blev bragt ind til en presse begivenhed sponsoreret af BMW, men disse er nogle af de samme stykker, vi så på 4141 Design galleriet i Miami Design District tidligere på året .

Kunst og design extravaganzas som Miami kunst uge har noget at lokke dig, uanset hvad din definition af kunst er. Uanset om form kommer først eller funktion har forrang, kan stykker ses som kunst eller som unikke møbler, afhængigt af dine egne følelser.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar