Kunstnerens Studio i form af et legende træ træhus

Dette usædvanlige kunstnerstudio blev udviklet af studio Malcolm Fraser Architects og ligger i Glen Nevis, Skotland. Dybt i skoven er den spændende enhed kun tilgængelig gennem en bro og en smuk træsti, der også er bygget af projektgruppen. Ifølge Dezeen blev Outlandia udviklet til en kunstforening kaldet London Fieldworks og ønsker at tjene som et fleksibelt møderum i skoven for kreativt samarbejde og forskning. Her er flere oplysninger fra arkitekterne: Bygningen selv sidder ud fra en 45 graders hældning: et træhus, delvist bygget ud af træerne skåret ned for at danne stedet, kom ind over en bro fra bakken bagved; en simpel boks, der læner sig ud i visningen med store vinduer, der åbner op til det. En del af bygningen af ​​det var en miljøvenlig brug af materiale, der blev genoprettet fra stedet del de modsatte, stærke og hårde landinger af beton, til fundamentet, fra en helikopter. Hvad synes du? Er det sådan et sted, der kan udløse ideer og kreativitet?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar