Kunstner Ashley Longshore er på mission for at skabe meningsfuld, glædelig kunst

Kunstner Ashley Longshore er en kunstner med en mission: at skabe meningsfuld, glad kunst og dermed skabe en smukkere verden. Det er en høj ordre, men hun er op for opgaven.

Nogle medier har kaldt Longshore et geni. Andre har brugt udtrykket "fashion darling." Mange af hendes fans og tilhængere henviser til hende som en sjov bred - et ord beregnet til at beskrive nogen ufiltreret, ubearbejdet og dristig. I den forstand beskriver den Longshore perfekt.

Strålende, smukke og modige er også ord, der præcist repræsenterer denne kreative kraft. Longshore er kendt for sine store canvases af berømte ansigter: Portrait Series indeholder ikoner som Audrey Hepburn, Abraham Lincoln og Lil Wayne. Longshore pryder disse med lyse farver og billeder af blomster, juveler og bling - masser og masser af bling. Hendes Trophy Series, der beskæftiger sig med penge og status, er meget populær hos dem, der har penge og stadig er klar over, hvordan latterligt for meget kan være.

New Orleans-baserede kunstner Ashley Longshore laver pop kunst, der er sjovt og smukt.

Ashley Longshore's baggrund

Oprindeligt fra Birmingham, AL, Longshore blev rejst inden for de forældede sydlige begrænsninger, at kvinder skal være damer hele tiden: De må ikke sværge, klæde sig uhensigtsmæssigt eller skygge deres ægtemænd. Hun har klart forladt alle disse, og hendes meddelelser flyver ofte i lyset af sådanne regler.

"Jeg har ikke tid til noget af det. Jeg gør min egen succes, købe mig selv, hvad jeg vil og svare på ingen, "siger hun.

Baseret i New Orleans, LA, gør Longshore pop-up gallerier over hele landet. Hun har også for nylig haft en solo udstilling hos Bergdorf Goodman i New York City, hvilket gør hende til den første kvinde til at gøre det. Hun har samarbejdet med andre kunstnere for at skabe unikke indretninger, såsom en linje af juvel-tema tapet med det berømte firma Flavour Paper. Undervejs er samarbejdet med en smykkedesigner, et internationalt urskib, en højtstående restaurant og en mega popstjerne.

Den selvlærte kunstner har været omtalt i publikationer fra hele verden, herunder New York Times og fremtrædende modetidskrifter. Hendes billeder er endda optrådt på billboards omkring Times Square. Gennem hendes succes forbliver hun ydmyg og begejstret for hendes rejse. Hun er også rørt, når hendes fans deler, hvor meget hun betyder for dem: "Jeg er stadig spændt og i ærefrygt, når folk vil skrive om mig."

Ashley Longshorts personlighed kommer ud i hendes sjove, irreverente kunst.

En kunstner med en social mission

Udover at være talentfuld, er Longshore uhyggelig og sjovt, hvilket resulterer i en stor social media efterfølgende. Hendes Instagram garnerer mange kan lide for hendes underlige dansevideoer, satiriske fuglebiografier og noget raunchy billeder. Hun pusker sjovt til sig selv jævnligt og kalder op "de gennemsnitlige piger" i verden, som Longshore siger forkastede hende i årevis, før hun fandt succes. I stedet for at vige sig selv, har hun vendt sin smerte til brændstof for succes.

"Vi har kun omkring 28.000 dage på denne jord. Hvorfor ikke få mest ud af dem? "

En ivrig solfanger, Longshore, er vedholdende med at købe kunst fra andre kunstnere. Hun understreger også behovet for at betale fuld markedsværdi. En af de ting, der sætter Longshore adskilt fra mange andre kunstnere, er hendes afslag på at arbejde med gallerier, der kræver, at hun overlever en stor procentdel af betalingen for kunst. Gallerierne, der vendte hende væk tidligt i sin karriere, tilføjer til hendes følelse af sejr hver gang nogen køber et maleri.

"Jeg husker at arbejde i et lille lille studielokale og ikke være sikker på, at jeg kunne holde lyset på," siger Longshore. Hendes trængsel og arbejdsmoral førte hende til at køre sit eget studie, hvor hun tjener alle overskuddet.

Selv Ashley Longshorts møbelstykker sender en besked.

Malerier, rekvisitter og personlige detaljer

Udover hendes malerier spiller Longshore med skala via store rekvisitter og overdimensionerede møbler. Hendes stykker indarbejder stadig tungen-i-kinden, joke-on-playfulness, enten gennem frække ordsprog eller gennem deres rene størrelse. Hjemmeindretningsstykker, der tilbydes af denne multi-talentfulde kunstner, omfatter gigantiske champagnekorre, en massiv perlerør og en sassy sidde stol med et stærkt budskab.

Brug kunst i dit hjem for at tilføje interesse, karakter og samtale. Kilde: Bailey McCarthy

Selv om hendes værker kan være dyre, tilbyder Longshore også en overkommelig løsning. Ved at blive medlem af en særlig online gruppe modtager medlemmerne mindre personlige varer fra Longshore hele året. Disse varer spænder fra coasters til plakater og meget mere.

Longshore tidsplan er hektisk og tager hende til lanceringer og møder i flere byer i løbet af en enkelt uge. Men gennem det hele gør hun stadig tid til kunst. Hun planlægger ofte tid på hendes staffel, enten i sit studie eller i en afslappet beliggenhed nær havet. Denne "tid på [hendes] staffel" er det, der forynger Longshore og hjælper hende med at fokusere på den glædemaleri og skabelsen har bragt til sit liv. I denne forstand har hun opnået sit mission. Fotografi af Ashley Longshore.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar