Smukt hus med bæredygtigt design og en smuk naturlig dam

Selvom mange vælger at ignorere dette, er det vigtigt at være følsomme overfor de problemer, der er fremlagt af vores miljø og for at forsøge at beskytte vores planet for de kommende generationer. Don''t forsøge at retfærdiggøre dårlige valg ved at sige bæredygtige huse don ikke tilbyde den samme komfort, eller at de kan ikke se smukke, fordi der er mange eksempler, der kan vise dig forkert. Atherton Residence er en af ​​dem.

Beliggende lige uden for San Francisco, blev denne smukke bolig designet af Turnbull Griffin Haesloop Architects. Det er et fantastisk hus med bæredygtige funktioner og et drømmende design. De grønne funktioner omfatter solkraft, miljøvenlige materialer samt passiv opvarmning og afkøling. Placeringen er også fantastisk. Borte fra byen, forurening og al galskab ligger huset smukt i dette rolige og fredelige miljø. Der er en vidunderlig harmoni her skabt af en række faktorer, herunder valg af materialer, finish, farverne, skønheden i landskabet og andre karakteristika ved dette projekt.

MoreINSPIRATION
  • Det bæredygtige og luksuriøse House by the Pond fra Water Mill, New York
  • Et smukt eksempel på bæredygtigt levende og moderne design i Canada
  • Bæredygtigt Hus ved Morris Partnerskab

Der er faktisk fire bygninger her bygget omkring en vidunderlig naturlig dam. Alt her er naturligt, miljøvenligt og bæredygtigt, og der blev ikke lavet kompromiser på komfort. Huset har ingen aircondition, men der er ingen grund til det som naturlig ventilation løser problemet. Også de opvarmede gulve holder huset varmt om vinteren.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar