Attraktiv Pineapple Pavilion Villa i Hawaii

I Rumænien viste denne vinter sine skarpe tænder og måske mange mennesker tænkte på de solrige dage og de varme sandstrande, så tiden kunne passere lettere. Den hårde kulde og de enorme mængder sne er ikke forsvundet endnu, men vi forsøger at tænke på den første marts, som synes tættere og tættere og måske vil bringe os mere varme og solrige dage. Måske ville disse billeder af Hawaii øer få os til at føle mere behagelig og mere optimistisk. De af jer, der har råd til ferie på sådanne varme lande, kan også tage et kig på følgende tilbud.

Ananas Pavilion synes et meget eksotisk og afslappende sted, hvor man helt sikkert kunne glemme den hårde vinter. Det ligger i Kapalua, Maui, en af ​​de berømte hawaiiske øer. Det er et vidunderligt sted, der består af fire soveværelser, 4. 5 badeværelser og pool. De mange faciliteter, interiør af travertin marmor og granit, de rummelige værelser og de klassiske træmøbler skaber et varmt og venligt rum, hvor du kan slappe af og føle dig god . Altid rummeligt soveværelse har flot udsigt og komfortable møbler.

MoreINSPIRATION
  • Lahaina View-et behageligt eksotisk sted i Hawaii
  • Utrolige tusindbølger Villa i Hawaii
  • Lahaina View Villa i Hawaii

De varme farver i farver, de eksotiske blomsterprints og malerierne på væggene skaber behageligt og indbydende interiør. Spabadet, de sportsgrene du kan øve dig og de eksotiske synspunkter gør dette sted til en rigtig attraktion for alle, der elsker underholdning og aldrig keder sig. For en pris, der går fra $ 1.095 til $ 1.695, kan du tilbringe uforglemmelige øjeblikke her. Du vil blive fascineret af den charmerende udsigt over Stillehavet, de omkringliggende øer og de hvide sandstrande.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar