Audi AreA1 Showroom i Barcelona

AreA1 Roadshow konstrueret af Schmidhuber + Partner i Barcelona er meningen at kombinere et automtive mærke og teatralsk Driving Experience, når den lancerer det europæere markedsføringscampain for den nye AUDI A1. Denne bygning er formet efter den imponerende enkeltrammes frontgitter af den nye bilmodel, og den er opdelt i flere zoner, der følger en klar dramaturgi.

I første omgang er der nogle showroom områder, hvor den nye Audi model er præsenteret i perfekt lys, og end der er nogle eksibition områder, der er specielt designet til at vise produktinformationen, og det sidste stop er en central markedsplads med bar og siddepladser, som også repræsenterer det punkt, hvor besøgende cand deltager i Audi instruktører på et testkøretøj af den nye bil.

MoreINSPIRATION
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Udtryk af perfektion ved KB Design
  • Moderne Hus på Bainbridge Island

Dette kursus omfatter skarpe kurver, 180 graders omdrejninger på våde slette metaloverflader, der spredes over 3.000 kvadratmeter, hvilket gør det muligt for enon at opdage, at denne nye bil fra Audi er den "rigtige aftale". Virksomhedserklæringen "Progress Through Technology" er gennemført i Bygningsdesign af materialer og overflader af høj kvalitet, der giver et fuldt udtryk til dette arkitektoniske mirakel.

I stedet for at bruge konventionelt belysnings- eller displayudstyr med stillads og højttalere, er AreA1 Road-showene udformet som et enkelt særpræg designrum, og som forfatterne beskrev det, er dette et "mobilt mærkeområde". Denne sande by ø, som jeg ville beskrive det, er et unikt mærke rum lavet af højkvalitetsmaterialer med et udsøgt design inspireret af et powefull element af design fra bilindustrien: en radiators grill af en sportsvogn.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar