Australian Beachfront Home Opmuntre Udendørs Living

At bo i et moderne australsk hjem forbundet med udendørs er en drøm for mange. Med rigeligt solskin, rigelig palme solbeskyttelse og lejlighedsvis brise, hvad er der ikke at elske? Designet af Davis Architects, tilbyder dette strandfronthjem i Byron Bay, Australien, sine beboere den bedste blanding mellem indendørs og udendørs levende. Det eksisterende subtropiske klima ved kysten indebærer en livsstil, der boede delvist udendørs. Inviteret til at tilbringe kvalitetstid under solen, kan ejerne af dette strandhjem være sikker på, at deres tid vil blive brugt godt i et attraktivt hjem.

Enhver strand elsker ville føle sig hjemme her, hvor slanke design linjer opfylder komplementære trendy farver. Store vinduer fra gulv til loft komprimerer en lys og lækker stemning og inviterer indbydende indvendige udsigter. Dette gør det luksuriøse beachfront australske hjem et sted hvor drømme bliver til virkelighed. Ifølge arkitekterne "

Ifølge arkitekterne er denne luksus strand ejendom i Byron Bay designet til at drage fordel af det vidunderlige kystnære subtropiske klima. Indendørs udendørs levende, store breezeway vinduer og overdrevent generøse overdækkede udendørs arealer er nøglen i designet "forestilling" af dette projekt. De fire soveværelser hus har også en separat selvstændig 2 story terrasse hus for at imødekomme gæster. På Byron Bay Architects elsker vi at bruge lokalt fremstillede materialer. Hardwood døre, privatliv skærme, tømmer gulve og sandsten vægge alle fremhæver i dette design. "

Gå over til denne lille bungalow omdannet til et moderne familiehus i Perth, Australien, for at se en anden af ​​Davis Architects 'portefølje stykker. God fornøjelse!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar