Efteråret berøres med den ætsede Fern Mercury Glass Table Lampe

Mercury Glass Table Lamp er fremstillet af kviksølvglas og ætset med hånden. Det er det perfekte moderne objekt at få adgang til dit soveværelse eller stue. Traditionelle lamper, der ligner dette, blev gjort til at forme smeltet glas i den ønskede form og derefter klædt i antik sølv. Fordelen ved denne genstand er, at kviksølvglaset har samme glans som sølv, men det er lettere at rengøre.

Lampen kan være den perfekte gave til efteråret elskere, der bringer en varm atmosfære ind i rummet. De ætsede blade ser ud som korn og symboliserer rigdom og velstand. Det kan tilbydes sammen med et matchende maleri eller fotografiske rammer, der imponerer de kære med din gode smag. Du kan holde det til dig selv og læg det på hjørnebordet for lys under læsning på skrivebordet på dit hjemmekontor, på kommode nær sengen eller på en hvilken som helst anden overflade, der giver dig glat lyn i varme farver. Kan også bruges som nattelampe.

MoreINSPIRATION
  • 6 Smukke Mercury Glass Dekorationer til dit hjem
  • Sådan får du Faux Mercury Glass Ornaments Brug Paint
  • Stilfulde Mercury Glass Vaser, der tilføjer Pizzazz til enhver indretning

Du kan flytte den let rundt, fordi den kun vejer 5 pund. Dette er vigtigt, fordi hvis du undgår at rense den med hårde kemikalier og slibemidler, vil det holde sin oprindelige form og vil altid se så godt ud som nyt. Derfor vil du gerne flytte det lejlighedsvis og bringe efteråret fra et værelse til et andet. Tilgængelig til EUR214.85.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar