B-OK-en ideel ide til opbevaring af bøger og opdeling af dit værelse

Bøger kan være gode ledsagere, vidunderlige kilder til information, få dig til at opdage utrolige verdener. Stadig hvis du har for mange bøger, skal du have et rummeligt opbevaringssted for dem. Bogreoler er den fælles variant til enhver, der har brug for plads til mange bøger. Det er en simpel og velkendt variant, men i de senere år forsøger folk at finde nogle andre moderne og alternative måder at arrangere deres dyrebare bøger på for at passe deres moderne interiørdesign.

Et af disse originale og moderne ideer er bragt af den italienske designer Marica Vizzuso, der designede B-OK. Det refererer til et vidunderligt pladsbesparende alternativ, som tager form af et stort tårn, men som kan omdanne sig til en rumdeler ved at udfolde sig selv. Denne type hylde system giver dig mulighed for at erstatte stablingen af ​​bøger side om side med at pile dem oven på hinanden i et interessant arrangement af forskellige slots.

MoreINSPIRATION
  • Eksotiske Retreat Bogreol / Rumdeler
  • 20 Usædvanlige Bøger Opbevaring Ideer Til Book Lovers
  • Brug bøger som kunst med disse bogreoler dekor idéer

B-OK giver dig mulighed for at spare plads, da det kan holde dine bøger og kan også opdele dit værelse og bliver et iøjnefaldende element i dit hus på grund af dets interessante form. Bogenes geniale arrangement vil helt sikkert tiltrække enhver person, der kommer til at besøge dig. Du kan lægge det hvor som helst du vil have, soveværelse, stue eller foredrag. På grund af B-OK kan du arrangere dine flotte bøger på en interessant måde, så dit værelse ser moderne ud og afkøles og har det privatliv, du har brug for, når det bliver en dejlig rumdeler. Hvis du er interesseret i alle disse, så tag et kig på det! {Fundet på design-milk}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar