12 dekorationer til en dapper baby dreng brusebad

Kender du nogen, der snart vil tilføje en baby dreng til deres familie? Tid til baby shower! Mens brusere til piger kan synes det nemmeste at planlægge, kan brusere til drenge også være sjovt. Du får fat i din eventyrlystne og kreative side for at være vært for det mest mindeværdige baby shower endnu. Start med at tænke uden for den blå boks, fordi mulighederne er uendelige. Tag et kig på disse 12 baby boy shower dekorationer, og du vil være på vej til en baby shower, der vil oversvømme alles Instagrams.

Et brusebad med et tema kan helt sikkert hjælpe dig med at vælge din indretning. Stil en perfekt ud af denne verden baby shower med navy og metalliske accenter. Bonuspoint, hvis du inkorporerer stjernekort i stedindstillingen.

Er de nye forældre til verdensrejsende? Fejr deres lille med en rejse tema bad. Du vil have det sjoveste at gøre disse skyskranker til snor over alle væggene. Glem ikke at tilføje en klot eller to!

Bare fordi en baby dreng er på vej betyder det ikke, at du ikke kan tage fra årstiderne til din indretning. Brug nogle blomstrende forårsblade som et blændende centerpiece til din madbord. Selv hvide blomster kan virke dapper mod din anden blå indretning.

Vær ikke bange for at grøfte de blå accenter helt. En hvid og sølv bruser til en vinter baby vil være dejligt at deltage og fotografere. Også den nye mor vil være i stand til at tage med hjemmet, uanset hvad hendes børnehave tema er.

Taler om vintertid, hvorfor ikke gøre dit bruser tema simpelt hyggeligt? Du kan dekorere med stearinlys, strik kastede puder og fyr. Alle vil være glade for at de braved kulden for at komme til at smugle op med mama at være og fejre sammen.

MoreINSPIRATION
  • 15 dekorationer til den søde pige baby shower
  • DIY indretning til et efterår baby shower
  • Cute Baby Shower Temaer, der vil gnide din fantasi

Måske ved denne nye mor bare, at hendes lille gentleman bliver et vildt barn. Træk dine tropiske planter og abe indretning til et sjovt jungle tema baby shower. Jo større kageplanter jo mere jungle-ligesom følelsen.

Dusjer bør ikke være en årsag til intimidering. Hvis du er bekymret for dine udsmykningsfærdigheder, skal du bruge færdigheder, du har til unik baby shower. Ligesom at lave mini kranse for at stave baby eller barnets navn, hvis du kender det.

Du kan ikke gå galt med en god krans. Grib en ven, og de to af jer kan tilbringe en eftermiddagskæring og strengning for at lave flere slags at hænge bag madbordet eller over det nuværende åbnings hjørne.

Har din ven en efterårsbarn? Brug sæsonen til din fordel og kast hende et skovbruser med temaer. Med græskar og træ skiver og baby dyr i vid udstrækning, vil det være årets sødeste brusebad.

Uanset hvilket tema du vælger, kan grønne have en efterbehandling effekt på din indretning på badeværelset. Drys mini potteplanter omkring dine borde og viser for at give den smule skønhed og liv, som intet andet kan.

Så mange baby shower temaer er for fortryllende, hvilket gør det svært at vælge. Men hvis dit tema er hvidt, kan du inkorporere glamour og gårdsliv og babydyr og blomster, hvad du ellers vil have! Du vinder bedste værtinde, hvis du lader den nye mor tage det hele hjem.

Nogle gange har vi virkelig ikke tid og ressourcer til rådighed for et udførligt bad. Og det er okay. Byg et smukt hvidt blomstermiddelværk fra købmandsblomstrer. På toppen af ​​en blå duge har du et flot brusebad, som ingen vil snuse sig på.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar