Organisering af babyens skab: Easy Ideas & Tips

Fra tøj til fyldte dyr, organisere din baby skabet kan være tidskrævende og ret udfordrende. Du skal have en plan, før du begynder at lægge varer i bunker og hjørner, du skal bruge skabsdeler, så du ved, hvor hver måneds tøj hører til, og du skal bruge kurve og lærredsbukser afhængigt af hyldernes situation. Det kan være en opgave, men vi har nogle ideer og tips om, hvordan du kan organisere babyens skabet til den rigtige start. Lad os se!

1. Sæt tøjet på.

Første ting først sortere gennem din baby tøj. Fra nyfødte til 12 måneder skal du tage fat i skabet, og komme i gang med at placere hver andie og tøj på det rigtige sted. Dette vil gøre det lettere for mamma at finde de rigtige størrelser og gøre det, så du bruger alle de smukke tøj, før babyen vokser dem ud!

2. Hvad mere?

Tænk over, hvad du ellers skal bruge i skabet og skabe pladser til dem. Fra ekstra bøger til opbevaring af fyldte dyr skal du finde ud af, hvilken hylde der vil være for hvilket emne.

3. Tilbehørskasser.

Du vil måske investere i kurve, kasser eller lærredsbukser for at hjælpe med at organisere gennem dit babys tilbehør. Du kan lægge nogle af dem i et kommode, men hvis ikke, kan sokker, hatte, pandebånd og andet nemt gemmes i skabet (og også mærket).

4. Roll-out skuffer.

Har du plads til ekstra sengetøj, såsom svaddedæpper, krybbeark og burpklæder? Hvis ikke, invester i nogle udrulnings skuffer for at få dem til rådighed og let tilgængelige.

5. Bagsiden af ​​døren.

Sørg for at du ikke glemmer bagsiden af ​​døren. Brug dette sted til at holde ekstra skiftende bordartikler, bibs og meget mere! igen er det et let tilgængeligt område, og du kan holde sammen med ting sammen uden at skabe kaos. {fundet på theavidappetite}.

6. Fold bulken.

MoreINSPIRATION
  • 7 Tips og ideer til at organisere dit skab
  • 40 tips til at organisere dit closet som et proff
  • Organisering Hatte: 10 Easy Tips & Tricks

Ligesom med voksne er det nemt og bedre at folde dine sweater og bulkier elementer. De tager mere plads i skabet og kan få de værste hængerpuckere i skulderen. Brug i stedet en kurv til at gemme dem, indtil det koldere vejr kommer. {Fundet på 12oaksblog}.

7. Tænk på skoene.

Uanset om du smider dem i en mærket bakke for at passe på hylderne eller placere dem i et opbevaringsdør over døren, skal du ikke have babyens sko, der flyver rundt om skabet, uden noget kort sted at gå. Fordi de er så små, vil de let gå tabt, og du vil konstant søge. {Fundet på projektlæreri}.

Her er nogle smukkere, at organisere børnehave skabe for at inspirere din indsats!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar