Bachelor Pad med moderne indretning med accent detaljer fra 60'erne

I dag tager vi et kig på en meget interessant bachelorpude, i modsætning til noget, der kan komme i betragtning, når vi tænker på et sådant rum. Lejligheden, vi husker, ligger i Moskva, og det var et projekt af arkitekt Maxim Tikhonov fra m2projekt Design Bureau. Det er et kompakt rum, mere præcist et studie, men det ser ud og føles rummeligt og meget blæsende.

Stilen valgt af arkitekten for dette sted er en blanding af moderne og retro, med en del gode inspirationer fra 1960'erne. Denne uventede kombination af påvirkninger har resulteret i et indretning med masser af karakter og personlighed, og de to stilarter arbejder smukt sammen.

Funktionalitet og komfort var de grundlæggende begreber for projektet. Studiet har et generelt meget simpelt design. Alle de elementer, der kunne blokere synspunkterne eller blive overdrevne, blev fjernet, og alt, der er tilbage, er en meget funktionel og praktisk indretning.

MoreINSPIRATION
  • Kompakt Bachelor Pad Fanger alle de rigtige detaljer i et eklektisk design
  • Moderne svenske lejlighed med detaljer om fortiden
  • En lys lejlighed med perfekt udvalgte accent detaljer

Elementer såsom skillevægge, gips, mursten og gamle gulvplanker blev fjernet for at give lejligheden mulighed for at trække vejret og gøre plads til noget enklere og mindre slående. Farvepaletten brugt i hele er meget smuk. Jeg kan virkelig godt lide gråtonerne og hvordan de virker sammen med de lyse trægulve og væggene. De hvide elementer giver et strejf af elegance og ro hele vejen igennem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar