Baco moderne mode Sofa af Sara Ferrari

Hvis vi ser nærmere på moderne design og moderne modetrends, uanset om der er tøj, møbler, tilbehør eller andet, har alle de moderne stykker noget til fælles, og det er den organiske form. Har du ikke set den ergonomiske stol, der bøjes og bøjes, men på en måde, som stadig perfekt understøtter menneskekroppen, belysningsarmaturerne, der er inspireret af den naturlige lov at være? At mine venner er fremtiden, er vi alle på vej mod: den organiske form.

Designere føler disse slags ting og bringer os fantastiske stykker, der ikke ser noget ud som de traditionelle stykker, vi kender. For at støtte min teori, lad mig vise dig et stykke designet af Sara Ferrari. Hendes modulopbyggede sofa kaldes Baco, og den blev lavet til det italienske firma Deco. Virksomhedens filosofi fokuserer på naturlige materialer, derfor er denne sofa udelukkende fremstillet af naturlige materialer.

MoreINSPIRATION
  • IN-OZ moderne sovesofa
  • Moderne og unikke Sofa Designs
  • Moderne dobbelt rygsofa

Bagpude ideen er ikke ny, men i denne kombination bringer en vis nyhed til hele stykket samt muligheden for at ændre udseendet og formen af ​​hele ensemblet. Når man tænker på, at dette er en modulær sofa, kan de enkelte elementer også bruges separat med samme kraftige effekt. Afhængigt af dit interiør kan du vælge, hvordan du placerer det og hvor; en ting jeg kan garantere dog, vil dette helt sikkert fange alles øjne, når de først kommer ind i lokalet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar