Bananbord Funktioner Tiltalende Skulpturelt Design

Bananbord Funktioner Tiltalende Skulpturelt Design
Bananbord Funktioner Tiltalende Skulpturelt Design
Anonim

Det Bananbord, et stilfuldt møbelstykke inspireret af frugtstammen, blev designet af Florida-baseret 3D-modeler / designer Craig Monroe.

"Efter et par uger forsøger at tænke på nye projekter, slog ideen en dag efter frokost," fortalte Monroe Freshome. "Der var en bananskal foran mig. Til sidst tænkte jeg på det som møbler, mens jeg stadig var usikker på slutresultatet. "

"Idéer begyndte at snowball, og senere den dag byggede jeg en hård version med 3D Studio Max, som jeg fandt mig selv til at afslutte," siger designeren. "Hvad jeg præsenterer her er faktisk den anden iteration af bananbordet. Det første design var stort set det samme, bortset fra at det var meget mere kantet og begyndte at afvige fra konceptet.

"Subtilitet var nøglen. Jeg reviderede det for nøje at følge de originale billeder, jeg havde taget af skiveskåret frugt. Form måtte komme før noget andet aspekt, og det skulle have tre ting: store kurver, skarpe kanter og en asymmetrisk silhuet. "

Bordet består af seks peruviansk valnødtræ "skræl." De tre ydre lag er tykkere med en lidt varierende farve; de tre indre lag er lettere at efterligne en banans farve. Bordpladen består af to træringe, der sandwicher et stykke rundt, lidt gulfarget glas, der hviler på toppen af peeling.

Desværre er bananbordet kun tilgængeligt som en 3D-model til brug i arkitektoniske visualiseringsscener. Designeren ser aktivt på fysisk produktion af producenter i Orlando. [Billeder og informationer fra Craig Monroe]

Populært emne.