4 Bar Cart Essentials: Briller, Decanters og More

Fyld din bar vogn med disse fire essentials. Billede: Homepolish

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Du har endelig fundet den perfekte stang vogn. Du ved, at det er det ideelle stykke at udfylde det hjørne og få dit hjem eller lejlighed til at være festklart. Du har taget det hjem, klar til at vise det til verden. Og så indser du, at du skal lagre den.

Selv den smukkeste barvogn ser trist ud, hvis hylderne er tomme. Det er dog ikke altid let at bestemme hvad du skal lægge på din kurv. Tilføjer du sofabordbøger? En potteplante? Ekscentriske væsker? Friske blomster? En del af det sjove at eje en bar vogn er at være i stand til at lege med, hvad du lægger på det, ændre sin indretning med årstiderne eller din smag. Men før du kan fokusere på højdepunkterne på din barvogn, skal du få nøglebrikkerne på plads. Her er fire essentials hver bar vogn behov.

En karaffel gør din bar vogn føle øjeblikkeligt legitim. Billede: Morrone Interiors

Bar cart essential # 1: karaffel

Karafferen er muligvis det vigtigste stykke på din bar vogn. Intet tager din vogn fra ligner køkkenoplagring overløb til en virkelig hjemlig bar lige som en glasbeholder fyldt med spiritus.

En karaffel (eller samling af dem!) Er en spilveksler. Plus, du kan dekantere dine billigere væsker ind i disse smukke flasker, og ingen af ​​dine venner vil vide, at deres cocktail blev lavet med billige alkohol. Eller hvis du vælger en vinkaraffel, kan du medbringe smag af mere overkommelige flasker. I begge tilfælde er karafferen i det væsentlige en investering i at være en bedre vært uden at bremse dit budget.

Hvis du vil have en klassisk karaffel, jage på noget som Pottery Barns Bibliotekskanter eller Williams Sonomas Dorset Wine Decanter. Tror ikke, at du skal tilføje krystal til din barvogn for at udnytte karaffernes magt. Moderne stykker som denne slanke blå karaf fra H & M giver dig en elegant, men legende beholder til din sprut.

Fyld din bar vogn med glasvarer du vil nyde at bruge. Billede: Design Shop Interiors

Bar cart essential # 2: high-end glasvarer

De fleste mennesker kommer ind i deres flot glasvarer fra et bryllupsregister, en antikvitetsbutik eller en slægtning, der døde. Det eneste problem er, at de, uanset hvordan det endte i deres hjem, ofte ikke bruger det. Vi går i en rutine for at stole på de samme gamle briller, mens vores skønnere skibe kommer tilbage i skabet. Det vil sige, indtil du sætter dem i rampelyset på din bar vogn.

Gør plads på din kurv for glasvarer, du elsker, og det er sikkert at blive brugt. Crate & Barrel's Hatch Drinkware er en klassisk mulighed, der vil give din kurv et kig udseende. Hvis du ikke ønsker at uddele store penge til din glasvarer, så frygter du ikke. Du kan stadig få et avanceret udseende på et budget takket være muligheder som H & Ms guldrammede teksturerede briller.

Vær klar til at lave enhver cocktail med et sæt barværktøj. Billede: Lindye Galloway Interiors

Bar cart essential # 3: bar værktøj

Tilføjelse af en stangkurv til dit hjem sender meddelelsen om at du er villig vært med færdigheder til underholdende. Sørg for at du er klar til at gå op til pladen! Tilføj et sæt barværktøj til din kurv, så du er parat til at gøre enhver cocktail til dine venner - eller i det mindste pege dem i retning af de værktøjer, de skal bruge til at gøre det selv.

Udover at være nyttigt, tilføjer værktøjslinjer en bemærkelsesværdig flash af metal til din matrix. Hvis du elsker kobber, accentér din vogn med din yndlings metallic nuance med dette tredelt sæt fra One Kings Lane. Eller, hvis du går efter et mere slank, maskulin udseende, skal du vælge et sølvsæt som det fra Sur La Table.

Hold dig kølig under selv de travleste partier med en let tilgængelig isspand. Billede: Melissa McLay Interiors

Bar cart essential # 4: is spand

Hvis du har problemer med at få din barvogn til at se ud, er isspanden din ven. Dens relative squat profil giver en følelse af soliditet til din vogn hylder. Plus, det er fantastisk opbevaring, når du ikke har det fyldt med is. Sig, at du fylder på citroner til dine sommercocktails; din isskov er et perfekt sted for dem at leve, indtil de bliver vant.

Du tror måske, at isspandene er den mindst spændende mulighed på denne liste, men de ligner ikke alle, du finder i et hotelværelse. Denne ananas isspand fra Pier 1 kan bare være den mest interessante vare på din bar vogn. En skinnende beholder som Chelsea Ice Bucket fra West Elm - som kommer i messing eller kobber - vil også tilføje et strejf af glam.

Bevæbnet med disse fire essentials, vil din bar vogn se komplet på nul. Var du inspireret af nogen af ​​disse ideer? Vi vil gerne høre om det. Godt vært!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar