Bar Raval bringer Tapas og Sculptural Design til Toronto

Hvad gør et socialt rum attraktivt? Atmosfæren, detaljer og lyde, aromaer og griner? Disse findes alle hos Bar Raval i Toronto, Canada. Designet af canadiske arkitekter Partisans, hilser det moderne sociale rum gæsterne med en unik visning af bølgende mahogni linjer. Imagined for at få folk til at nyde hinandens virksomhed mens de sidder, er det ambitiøse projekt defineret af glatte linjer, der inviterer til at røre. Det er nemt at læne sig mod bløde kanter og føle sig vej langs de strukturerede vægge og barkant.

Bar Raval er en fortolkning fra det 21. århundrede af det spanske jugendstil. Hjerteskildet til den berømte kanadiske kok Grant van Gameren og wunderkind mixologer Mike Webster og Robin Goodfellow, Raval introducerer Toronto til pintxo baren, en hjørnesten i social og gastronomisk kultur i Baskerlandet.”

Spredning over 1.980 kvadratmeter opmuntrer den skulpturelle bar Raval til social interaktion: "Ravals smeltede kvalitet fremmer væskescirkulation og tætte møder og ærer ånden i sine spanske pintxo kolleger.”

Kroge og kroge bliver en del af det sinuøse design. Mahonien strækker sig fra væggene op til lofterne, hvor udskæringer viser det komplekse loftdesign og flaskerne deres perfekte dekorsted. Den mørke farvepalette ved siden af ​​guldinfusioner hjælper med at skabe en sofistikeret atmosfære, perfekt til socialisering. Specialiseret i tapas, men afslørende en blanding af moderne og Nouveau design, Bar Raval bringer et unikt perspektiv på sjov på Toronto bar scene.

Et tilpasset projekt, Bar Raval er infunderet med sine ejers personligheder: "Barens design betaler direkte hyldest til de tre ejeres fysiske egenskaber. Resultatet: En serie af tredimensionale tatoverede "lemmer", som omdanner mæcener i en varm mahogni omfavner. Forgængere kan også beundre kunstværket - det håndlavede stålgitterværk, der er designet til at klæde for- og sidevinduerne. Men ligesom van Gameren's vandtende pinxtos tilbyder filigren kun en tantalizing smag af hvad der ligger indenfor.”

Vi havde for nylig et fascinerende barområde, der var designet til at blive omdrejningspunktet for bartenderens spændende cocktails, måske vil du gerne se, hvordan designet ser ud og sammenligne det med det, du ved.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar