Brug af låger døre som en erklæring i indretningsdesign

Barnedøre med succes gør et comeback inden for indretning og de bruges ofte til at give hjem et rustikt udseende. Nu er det hårde spørgsmål "Vil du lægge en låge dør i dit hjem til dette formål?". Gør dit øje efter at have kigget på disse inspirerende eksempler. De viser dig forskellige måder at inkludere lådedøre i dit indretning og måder at enten få dem til at pope eller blende ind.

Giv stalddøre et specialudseende med maling.

Du kan stadig få det rustikke udseende, selvom du ikke bevarer den naturlige træfarve på låldørene. Mal dem rød eller andre levende farver, hvis du vil have, at dørene virkelig skal pope eller en blødere skygge som hvid, hvis du hellere vil blande dem.

Tilføj en låge dør til dit spisekammer.

Nogle værelser og områder af huset er bedre til at integrere en låge dør, da det er lidt groft udseende sammenlignet med nogle af de andre elementer i din indretning. Pantry er et glimrende eksempel. En låge dør ville se rigtig godt her og ville også gøre en erklæring.

Barnedøre til badeværelset.

Lad os sige, at du gerne vil gøre dit mester badeværelse se lidt mere indbydende og føles hyggeligt. Du kan gøre alt det ved at installere lådedøre til badeværelset. Du kan også tilføje et par andre accenter til værelset som en god træramme til spejlet f.eks.

Tilføj karakter med et forvitret udseende.

Salvaged og reclaimed låge døre er de mest populære. De er ønskede for deres forvitrede udseende, der tilføjer karakter til indretningen og ser autentisk ud. Hele punktet med at bruge låger døre i indretning er at få et rustikt og charmerende udseende.

Barnedøre med moderne stil.

MoreINSPIRATION
  • Måder, hvor du kan kreativt indarbejde låge døre i dit hjem indretning
  • Hvordan maler dørene En anden farve kan øge dit hjems indretning
  • 10 Glidende indvendige døre - et praktisk og stilfuldt alternativ til alle typer boliger

Hvis de gamle og robuste låveporte ikke passer perfekt ind i dit elegante, moderne hjem, kan du tilpasse konceptet til din egen stil. Få moderne låge døre til at matche resten af ​​indretningen.

Gør opbevaringen mere interessant med lådedøre.

Barnedøre kan tilføje karakter til stort set alt. Få en skydedør til dit opbevaringsområde. Det behøver ikke at fungere som en regelmæssig dør. Det kan simpelthen være et accent stykke.

Skjul vaskemaskinen.

Barnedøre er også fremragende til at gemme vaskemaskinen og tørretumbleren i stil. Du kan klemme dem i en krog på gangen eller i badeværelset og gemme dem bag skydedøren. Mal det hvis du vil have det til at se mindre indlysende ud.

Brug lådedøre som hovedgavl.

Lad os sige, at du vil give dit soveværelse mere personlighed. Det kan du gøre med et iøjnefaldende hovedgærde. Du kan konvertere en stor gammel laderdør til et hovedgærde eller bruge et par.

Eller som skodder.

Brug tykke skydedøre til at beskytte dine glasdøre. Du kan også bruge dem som skodder, hvis du virkelig har store vinduer.

Lav brugerdefinerede opholdsstue møbler.

Barnedøre kan også integreres i brugerdefinerede designs, hvis du f.eks. Gerne vil gøre noget interessant for stuen. Disse skydedøre passer til de skræddersyede kabinetter over og under fjernsynet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar