Barn blev til et moderne hjem i Surrey, England

Når du befinder dig i et gammelt hus omgivet af de samme gamle ting og de samme møbler, du havde, når du først flytter ud, er det måske på tide at foretage en større ændring. Det samme gælder for dem, der søger et nyt hjem, men de fandt det endnu ikke. Måske skal du stoppe med at kigge efter det perfekte hjem og tage nogle andre muligheder i betragtning. Et sådant eksempel er dette dejlige moderne hjem, der engang var en laden.

Laden, nu et moderne hjem, er beliggende i Surrey, England. Dens ombygning var et projekt af Stedman Blower Architects, og det var sådan en blast, at den endda optrådte på den berømte tv-show "Grand Designs". Den nye bygning har et meget moderne design og et originalt layout. En masse ting er blevet ændret. Imidlertid er udvendigt stort set forblevet det samme. Det er en del af planen. På denne måde er virkningen meget stærkere, når du indtaster.

MoreINSPIRATION
  • Smukke laden ændrede sig til et hyggeligt familiehus
  • Old Barn konverteret til et moderne hjem designet til underholdning
  • British Studio konverterer et 18. århundrede låge til et moderne hjem

Det nuværende design er for det meste karakteriseret ved åbenhed og rum. Der er en åben plan stue og en suspenderet gangbro, der forbinder alle de andre værelser. Det største soveværelse ligger ovenpå og det har udsigt over kirken, hvor ejerne blev gift. Det er en meget romantisk udsigt, og kirken er en permanent påmindelse om, hvad der sandsynligvis var den lykkeligste dag i deres liv.

Ovenpå har det store soveværelse udsigt over et smukt landskab og kirken, hvor husejere var gift. Budgettet for bygningen var ca. 390 000 GBP. Vi er fascineret af den måde, dette sted ser ud og er nysgerrig efter at se dine reaktioner vedrørende denne fantastiske låvekonvertering.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar