Kælder Gulv Ideer: Hvordan vælger den rigtige Overflade

Alle vil gerne få mest muligt ud af deres hjemmets firkantede optagelser og forbedre deres kælder. Det potentiale som levedygtigt boligareal er en glimrende måde at gøre netop på. For at gøre din kælder plads i dine drømme, skal du starte i bunden.

At vælge det rigtige gulv har forskellige regler i en kælder, end det gør i andre rum; hvis du foretager det forkerte valg, kan det være potentielt katastrofalt. Det er derfor, vi har lagt grunden til at give dig de bedste kældergulve ideer til dit hjem.

Der er mange flere muligheder for passende gulvbelægning i dit underjordiske rum end i år tidligere. Bemærk: Når du begynder at shoppe, lægger du mærke til termen "Eubelow grade". Don Don't lade det bekymre dig; det betyder simpelthen, at materialet er beregnet til underjordisk eller kælderinstallation.

Hold øje med dette udtryk, når du vejer dine gulvmuligheder. Fabrikanter er velbevidste om, at forbrugerne ønsker produkter, der er stilfulde og holdbare, innovative og miljøvenlige, og kældergulvsmarkedet er ingen undtagelse.

Vi lagde grunden til at give dig de bedste kældergulve ideer til dit hjem. Billedkilde: Meridith Baer

Hvordan planlægger du at bruge din kælder?

Dette er det oprindelige spørgsmål at spørge dig selv. Hvis du vil bruge din kælder til et arbejdsområde eller et spilrum, vil du have gulv, der er holdbart og let at rengøre, såsom farvet beton, vinyl eller linoleum. Planlægge at gøre din kælder til et mere hyggeligt boligareal? Kig efter laminat, tæppe eller kork.

Det er også tid til at lave lidt sjælsøgning om, hvor meget vedligeholdelse du er villig til at gøre på dit gulv. Hvis du vil have den hurtigste og billigeste overflade, skal du blot male dit betongulv. Husk dog, at den vil bære i områder med høj trafik, og det kan være nødvendigt at redone hvert par år.

Måske vil du have kældergulve, der kunne overlade dit hus. I så fald kan keramiske fliser være vejen at gå. Det er simpelthen et spørgsmål om præference og budget. Det er dit hus, dine penge og din arbejdsbyrde, så gør hvad der er rigtigt for dig.

Kælder Gulv Ideer

De valg, du vil støde på, er langt mere sofistikeret og stilfuldt, end du måske forventer. Der er praktisk talt så mange muligheder for din kælder, som der er for noget andet niveau i dit hus. Den ene etage at holde sig væk fra er massivt træ på grund af dets modtagelighed for ændringer i temperatur og fugtighed.

Massivt trægulve er dyrt, og risikoen for at krumme og krakke i en kælderinstallation gør det til en stor risiko, der sandsynligvis ikke er værd at tage. Hvis dit hjerte er sat på et træudseende, så fortvivl ikke; mange af mulighederne nedenfor vil tilfredsstille dine woodgrain ønsker.

Gennemse vores gulv galleri og læs videre for at lære mere om at forberede din kælder til nye gulve. Installationsomkostningerne nedenfor er generelle retningslinjer for professionelt arbejde; konsultere tjenesteudbydere i dit område for specifikke citater.

Engineered wood er et rent og stilfuldt valg til kældergulve. Billedkilde: Beo Home

Engineered Wood

Konstrueret træ er en tynd finer af massivt træ, der er fastgjort til en krydsfiner kerne. Stilvalg i denne afdeling er enorme, og de langtidsholdbare, nemme at rengøre, nemme at installere muligheder har mange til at vælge denne gulvbelægning. Prisen er $ 2- $ 20 pr. Kvadratfod, afhængigt af den valgte stil, med installationsomkostninger, der tilføjer $ 4- $ 5 pr. Kvadratfod.

Du kan aldrig gætte, at dette er laminatgulve. Billedkilde: Marshall Design

Laminat

Ligner på konstrueret træ består laminatgulv af en plastharpiksfiner, der er fastgjort til en krydsfinerkerne. Laminat kan bedrage, da mange prøver ligner ægte træ, keramiske fliser eller sten, hvilket gør det ønskeligt for dem på et strammere budget, der stadig vil have det opskalere udseende af naturlige materialer.

Som en bonus tilbyder mange sorter fugt og støvresistens, hvilket gør det til et perfekt valg for fugtige kældre. Prisen er $ 3- $ 5 pr. Kvadratfod, og installationen er en ekstra $ 4- $ 5 per kvadratfod.

Udover de mange tilgængelige mønstre er keramiske fliser udråbt til sin vandafvisende natur. Billedkilde: Andrew Snow

Keramiske fliser

Tile forbliver et populært kælder gulv valg takket være dens holdbarhed og store stil muligheder. Ud over det store udvalg af naturlige mønstre, der er til rådighed, er keramiske fliser udråbt til sin vandafvisende natur, men det kan blive glat, hvis der opstår kondens, så overvej en glidende finish.

Omkostningerne til keramiske fliser er $ 1- $ 15 pr. Kvadratfod, afhængigt af den valgte stil; installationen er yderligere $ 5- $ 10 per kvadratfod.

Se igen: Dette er ikke træ, men snarere vinylfliser i et kælderrum. Billedkilde: Cablick

Vinyl Tile

Til DIYeren eller dem på et budget er vinylflise et godt valg. Fliserne kommer i talrige mønstre og farver, så de passer til hver indretning, og selvklæbemuligheder giver mulighed for nem installation og udskiftning. Prisen er $ 1- $ 5 pr. Kvadratfod, med installation en ekstra $ 1- $ 2 per kvadratfod.

Cork tilføjer en varm atmosfære til dette kælder barområde. Billedkilde: CW Byrne

Kork

Populariteten af ​​dette bløde, åndbare, miljøvenlige materiale er stigende. Kork er naturligt resistent over for bakterier og vand, hvilket gør det til et ideelt valg for fugtige kældre.

Kork kan vise ridser og tungt slid, så sørg for at overveje livsstil på forhånd.Det er dog relativt billigt at erstatte. Omkostningerne er $ 2- $ 12 pr. Kvadratfod, og installationen er en ekstra $ 3- $ 5 pr. Kvadratfod.

Linoleum er stærk og robust, hvilket gør den perfekt til et legeplads i kælderen. Billedkilde: Inside

Linoleum

Hvis du ønsker holdbarhed på et budget, kan linoleum være valget for dig. Denne gulv er tilgængelig i mange rige farver og mønstre og er langvarig, naturligvis antibakteriel og nem at vedligeholde. Plus, det er miljøvenligt (lavet af linolie) og modstandsdygtig overfor mugg og fugt. Det koster $ 1- $ 5 pr. Kvadratfod, og installationen er en ekstra $ 3- $ 4 pr. Kvadratfod.

Disse lyse, moderne gulvtæpper kompletterer et kælderrum til perfektion. Billedkilde: Madison Taylor

Tæppe

Ideen om tæppe i en kælder kan få nogle mennesker til at cringe, men dens varme og mange forskellige stilarter og budgetmuligheder gør det stadig til et populært kældergulv. Mens nogle bekymrer sig om tæpperens modtagelighed over for fugt, er der fugtighedsbestandige puder til rådighed, og mange syntetiske underklassiske tæpper tilbyder skimmelsvampresistens.

Hvis du bekymrer dig om pletter og spild, så overvej tæpper eller fliser, som muliggør lettere installation og udskiftning. Prisen er $ 2- $ 4 pr. Kvadratfod til gulvtæppet og $ 1- $ 4 pr. Kvadratfod til puden, plus installation for yderligere $ 2- $ 4 pr. Kvadratfod.

Dette farvede betongulv er alt andet end kedeligt. Billedkilde: JAC Design

Beton

Betongulve er trending lige nu, dels på grund af sin minimalistiske stil, men også på grund af det lave prispunkt. Overraskende tilbyder beton en bred vifte af muligheder, fra akrylmaling til plet til epoxycoating.

Maleri koster omkring $ 30 per 80-100 kvadratfod, hvis du gør det selv, med reapplication nødvendig hvert andet til fem år. Farvning koster $ 2- $ 4 per kvadratfod, mens langvarig epoxy belægning er $ 3- $ 4 per kvadratfod.

Sørg for, at din kælder er klar

Særlige overvejelser skal foretages ved tilsætning af gulv til din kælder. Fugt er den mest oplagte (mere om det senere), men der er andre problemer at løse, før dit gulv går ind.

Hvis din kælder er som de fleste, er luftkanalerne til dine øvre niveauer indkvarteret i dit kælderloft. Du bliver nødt til at overveje tykkelsen af ​​gulvbelægningen, du tilføjer - selvom bare et par inches kan tage dit hjem ud af krav til lofthøjde for din by. Lavprofilindstillinger er tilgængelige, hvis det er din situation.

De fleste af os giver ikke en masse tanker om niveauet af betonpladen, der er kældergulvet, medmindre det er drastisk skrånende. Når gulve er installeret oven på beton, kan selv små skråninger og fejl påvirke det færdige projekt. Hvis kælderen er nivelleret, kan du lappe mindre revner med et elastomert tætningsmiddel til beton.

En skrånende kælder - hvilket betyder, at den skråner mere end en halv tommer hver 8 fod - kræver, at lave pletter bliver fyldt med en selvnivellerende cement. Dette vil kræve noget præparat af den gamle beton og overholdelse af producentens anvisninger, men hvis det gøres korrekt, vil du have det niveau, du har brug for at fremvise dit nye gulv.

Som nævnt tidligere er udfordringen i de fleste kældre vandig. Adgang til enhver fugt i din kælder er en forudsætning for at installere gulve, uanset hvilken type. Ingen ønsker at installere et smukt gulv kun for at få det beskadiget af fugt, skimmel og meldug.

Den fugtige, fugtige luft i dit hjem er tung og naturligt synker til kælderen, hvor den kondenserer mod betonpladen. En affugter kan hjælpe med at afværge denne form for fugtproblemer.

At betonpladen er også porøs, hvilket gør det muligt for ekstern fugt at sive ind i din kælder. Der er flere måder at forhindre, at dette beskadiger dit gulv, herunder at forsegle din kælder, installere en dampbarriere eller lave en hævet undergulv, hvorpå du skal installere dit gulv.

Vælg gulvbelægning, der kan modstå noget fugt eller nemt fjernes og udskiftes. Billedkilde: Nor-Son

Bedste planer (og gulvbelægning)

Uanset hvor godt du forbereder dit område, er der altid en chance for oversvømmelse. Hvis din kælder er tilbøjelig til at oversvømme, skal du sørge for, at jorden skråner rundt om dit fundament for at hjælpe vandet væk fra din struktur; installer en sump pumpe (samt en backup); og vælg gulvprodukter, der kan blive våde.

Fugtprøver skal udføres på din betonplade. Ethvert resultat over 10 procent skal bede dig om at undersøge og løse årsagen.

Affugtere, fugemasser, dampspærre og undergulve er alle mulige løsninger til en fugtig kælder. Husk på, at en hævet undergulv kan skabe egne problemer i tilfælde af en oversvømmelse ved at tillade et nyt mikroklima (og skimmel og bug) at trives mellem beton og gulv. Hvis du har en undergulv og din kælderflod, skal undergulvet sandsynligvis fjernes.

Dine bedste planer (og gulvbelægning) kan være en gamble i en kælder. Rør pause, oversvømmelser sker, fugt invaderer. Sørg for, at dit nye gulv afspejles i din boligejers forsikring. Ved at vælge gulve, der kan modstå noget fugt eller let kan fjernes og udskiftes, giver du dig selv det bedste fra begge verdener: et færdigt kælder gulv og ro i sindet.

De gulvvalg, du har til din kælder, er næsten ubegrænsede. Ved at undersøge, hvad du vil have dit rum til brug for, din kælders virkelighed og vores kældergulveideer, kan du skabe et levende eller arbejdsområde, der øger værdien af ​​dit hjem - fra bunden op.

Kilder

"Hvad er det bedste kælder gulv?" Armstrong

"Smart Valg: Kælder Gulv," HouseLogic

"Bedste Kælder Gulv Ideer & Indstillinger," Lowe er

"Sådan vælges de bedste gulve til din kælder," kælder ideer

"Valg af det bedste gulv til din kælder", Cleveland.com

"Basic Kælder Gulv Valg", About.com

"Hvordan vælger du det rigtige gulv til din kælder," Pilot Gulvbelægning

"Find den rigtige kældergulve", The House Designers

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar