Badeværelse Backsplash Mania - Design ideer til at inspirere dig

Rygpladen er normalt noget vi planlægger for køkkenet, ofte med udsigt til, at badeværelset også har brug for. Men er et badeværelse backsplash anderledes end et køkken backsplash? Nå ja og nej. På mange måder er de to typer meget ens, og forskellene er hovedsagelig relateret til det overordnede udseende og den måde, hvorpå backplashen interagerer med resten af ​​designelementerne. Når det er sagt, lad os gennemgå nogle af mulighederne. Der er flere vigtige detaljer at overveje, når du vælger en type backsplash til badeværelset: det materiale, hvorfra det er lavet, finish, farve, tekstur, størrelse og form og alle andre elementer.

Rygpladen er et vigtigt element i badeværelset, selv om det måske ikke er blandt de første ting, du fokuserer på, når du planlægger rummet. Et velvalgt backsplash kan vise sig at være det element, der bringer sammen værelset, den funktion, der skaber harmoni i rummet, detaljerne, der sætter den rigtige stemning. Rygpladen kan også fungere som et brændpunkt for badeværelset. Dette kan opnås på forskellige måder. For eksempel kan backplashen have en interessant farve, en som står i kontrast til den omgivende indretning, et interessant mønster eller kan være lavet af fliser med udsmykkede former.

Tænk på dit badeværelse backsplash som mere end blot et beskyttende panel til væggen. Det er også et dekorativt element, og det betyder, at du kan være virkelig kreativ med sit design. Selvom du bruger almindelige gamle fliser, kan du stadig være genial ved at arrangere dem i et quirky mønster eller ved at vælge et køligt mønster eller endda en hel masse forskellige mønstre, der skaber en unik mosaik. Vi håber du vil blive inspireret af de eksempler, vi har valgt, og at de vil hjælpe dig med at komme med dit eget specielle badeværelse backsplash design. De fleste af dem omfatter fliser og nogle er ikke engang backsplashes i sig selv, men det hjælper kun med at vise, at kreativitet ikke har nogen grænser, og at du bør udforske mere end de sædvanlige muligheder samt forsøge at komme med dine egne ideer.

MoreINSPIRATION
  • Travertin Backsplash Ideer til Nostalgisk Køkken Designs
  • Et par flere køkkener backsplash ideer og forslag
  • Vælge den ideelle Backsplash til dit køkken

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar