Badeværelse Countertop Trends for dette år

Hvis du er træt af hvordan dit badeværelse ligner, eller hvis du planlægger en renovering til dette område, vær modig og tur til at blive designer for dette projekt. Indretning af et badeværelse behøver ikke at være svært, hvis du ikke gør det svært. For eksempel kan en smuk bordplade blive en smuk og iøjnefaldende funktion i badeværelset, hvis det er valgt korrekt, selvfølgelig. Der er mange muligheder for at udforske. De bedste kriterier at bruge er den, der er baseret på materialer.

Træ badeværelse bænke.

Selv om træ ikke er ligefrem et første valg når det kommer til badeværelset, er der udviklet måder at gøre dette materiale mere modstandsdygtigt over for fugt og dermed lade det indgå i ethvert rum i huset. Et træ badeværelse bænk ville være en god måde at opretholde en sammenhængende indretning i hele huset.

Keramiske bordplader.

MoreINSPIRATION
  • Bordplader af rustfrit stål - altid det bedste valg i køkkenet
  • Sådan vælger du den rigtige bordplade til dit køkken
  • En forsvundet badeværelseindsamling af Rapsel

Hvis du foretrækker en ensartet og sammenhængende indretning i dit badeværelse, kan du vælge at bruge den samme type fliser, du brugte til gulvet til at dække bordpladen. På denne måde matcher bordet gulvet, og du kan bruge denne funktion til at skabe interessante kontaktpunkter. Keramiske bordplader er også modstandsdygtige over for fugt, og de kræver lidt vedligeholdelse.

Beton bordplader.

En mere moderne løsning, der passer smukt til et minimalistisk badeværelse, er en betonbænk. Det er en tendens, der i vid udstrækning anvendes til moderne og moderne badeværelser, men også til køkkenerne. Tæppet skal ikke udføres udelukkende af beton. Du kan også vælge kombinationer af materialer eller til bordplader, der har dekorative funktioner indlejret i dem.

Bordplader af rustfrit stål.

En mindre populær men stadig interessant mulighed for badeværelset bordplade ville være rustfrit stål. Dette materiale bruges normalt i køkkener, men det kan også medtages i badeværelset, hvis du f.eks. Ønsker at opretholde et ensartet udseende i hele huset, eller hvis du bare vil have et materiale, der er modstandsdygtigt, holdbart og det gør det ikke ' t kræver meget vedligeholdelse. Rustfrit stål er også mindre tungt end granit eller beton.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar