Badeværelse pejse - en luksuriøs og velkomne accent funktion

Pejse er altid smukke, uanset stil eller design valgt. Oftest findes de i stuer eller familierum, hvor alle kan nyde dem, og hvor de tilføjer et plus med stil til indretningen. Men pejse kan også findes i soveværelser, hvor de tilføjer varme til rummet og gør det til at føle sig endnu mere hyggeligt. Selvom disse er de mest almindelige steder for den sædvanlige pejs, kan denne smukke accentfunktion også forekomme i mere usædvanlige rum som badeværelset.

Et badeværelse pejs er en luksuriøs funktion. Det kræver visse betingelser som et rummeligt badeværelse og et layout, der gør det muligt at skille sig ud uden at synes mærkeligt eller ude af sted. På badeværelset har pejsen mulighed for at ændre indretningen for at hæve det til et helt nyt niveau. Når du har en pejs i badeværelset, har du tendens til også at vælge andre mere elegante funktioner som en lysekrone, en varm og jordfarvet farvepalet og rige materialer.

MoreINSPIRATION
  • Vælg Wood Accent Walls til en varm og eye-catching indretning
  • 21 Moderne pejse: Egenskaber og indretningsdekorationer
  • Unikt fritstående badekar, der tilføjer flair til dit badeværelse

Der er masser af forskellige layouter, som du kan vælge imellem og masser af indretningsindstillinger. Det er almindeligt for pejsen at være steder tæt på badekarret eller endda at være en del af karbadvæggen, hvis det ikke er et fritstående stykke. På denne måde skabes en meget interessant kontrast mellem ilden og vandet, en antitese, som gør det muligt for hvert element at skille sig ud, end det ville have været i stand til under andre omstændigheder.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 og Brian Charlton.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar