Badeværelse Idéer - Den ultimative Design Resource Guide

Badeværelser er et af de mest populære og almindeligt ombyggede værelser i hjemmet. Og da de er et område med høj trafik (og en hvor opdateringer er synlige), kan det have en betydelig indvirkning på videresalgsværdien.

Når man starter et badeværelse remodeling projekt tænke på nytte såvel som design. Badeværelser er ofte vanskelige job, fordi flere komponenter skal arrangeres for at passe og fungere - i et lille rum. Der er også flere vandelementer, der gør projektet korrekt, fra VVS til ventilation, er absolut nødvendigt.

På grund af hyppig brug og den deraf følgende slitage, har badeværelser tendens til at begynde at bryde ned efter ca. 20 år, uanset om det er en evigt lækker vandhane eller smuldrende fugemasse eller fliser (eller alle tre). I gennemsnit koster bathroom remodels $ 16.724, så dit design skal være både forsætligt og strategisk for at sikre et højt investeringsafkast samt skabe et funktionelt rum. Når det er sagt, er badeværelser typisk små, lukkede værelser, så de er også et sted i dit hjem, hvor du kan lege lidt med farve og tekstur.

Nogle af de vigtigste ting at huske på, når man overvejer forskellige badeværelsesomformningsideer, vælger materialer, som er nemme at vedligeholde, maksimerer energieffektiviteten og fokuserer på lysstyrke, hvor det er muligt.

Hvis du laver projektet selv, skal du sørge for at du er opmærksom på tilladelser og bygningskoder og se over disse 10 ting, der ikke skal gøres, når man tackler et hjem forbedringsprojekt. Og inden du kommer i gang, skal du se vores 15-punkts tjekliste, der vil føre dig igennem alt fra at tage ordentlige målinger og oprette en renoveringstidslinje til hvilken del af jobbet der skal begynde med. Hvis du vælger ikke at gå i DIY-ruten, skal du se over vores syv vigtige tips til ansættelse af en entreprenør.

Uanset hvad du bestemmer, hvordan du får mest ud af dit rum. Vi har dækket alt fra små badeværelser ideer, der fokuserer på funktion for at få mest muligt ud af dit budget ved at ændre små ting som maling farve eller opgradering i faser.

Uanset om du leder efter master badeværelse ideer eller gæstebade ideer, har vi samlet vores bedste badeværelser design tips og råd til at hjælpe dig med at oprette dit drømme værelse på ethvert budget.

Vægge

Fliser anvendes ofte i badeværelser af mange grunde. Det er æstetisk glædeligt, det afspejler lys, det er holdbart, det er let at rengøre, og det er en enkel måde at opfriske rummet på. Og muligheder vrimler for badeværelset fliser ideer, fra materiale til implementering. Tile halvvejs op ad væggen for at skabe wainscoting, brug klassiske hvide subway fliser, fliser hele væggen, lav en 4-6 tommer grænse eller kombinere flere stil elementer ved hjælp af hvilket materiale du kan lide. Brug af fliser er dyrere end maleri, men så hvis du er på et budget, skal du enten vælge en iteration, der ikke bruger meget af det, eller bare bruge maling. Sørg for, at det korrekte tilsætningsstof blandes i med din farveskala for at holde det forsigtigt, og hvis du bruger flise, skal du kigge efter pletbestandig fugemasse (dyrere men mere omkostningskrævende). Hvid og offwhite er de mest populære badeværelse farve ideer og neutrale farver også bidrage til at gøre rummet føles roligt og frisk. Valg af en monokromatisk farvepalet, hvor du baserer hele farveskema ud af en hovedfarve, er en anden populær mulighed og vil gøre pladsen større.

Belysning

Det er vigtigt at vælge den rigtige belysning på dit badeværelse, fordi et lyst, lyst værelse vil føle sig større. God belysning kan forvandle rummet og gøre alle andre designelementer pop. Medmindre du er særdeles kyndig med elektrisk arbejde, skal du lade elektriske projekter stå til fagfolk, medmindre du bare bytter en armatur. Med hensyn til effektivitet, installer LED-lys. De bruger mindst 75% mindre energi og de sidste 25 gange længere end glødelamper (og opvarmer ikke rummet).

Gulvbelægning

Der er mange muligheder for badeværelse gulv, så overvej først vores tips til at vælge et materiale til dine gulve, hvilket vil hjælpe dig med at vælge, hvad der passer bedst til dit rum. Generelt er større gulvfliser og mønstre subtile og bedre til små badeværelser. Hvis du lægger keramikfliser på gulvet, kig efter en klasse på 1 eller 2, en vandabsorptionsgrad på mindre end 7% og en friktionskoefficient over .60, som er glidebestandige og står op til vand. Du vil også have en mere uigennemtrængelig flise til gulvet på grund af eksponering for vand. Vinyl føles bedre på bare fødder end keramiske fliser, og det er et af de mere populære gulvvalg på grund af at det er billigt og praktisk (sikkert, nemt at installere og vedligeholde). En funktion, som køberne søger i dagens marked, er strålende opvarmede gulve, som ikke kun sikrer varme fødder i de koldere måneder, men også gør gulvet tørre hurtigere, hvilket reducerer chancen for slips eller fald. Det er også energieffektivt.

Inventar og finish

Ifølge de nationale køkken- og badeforeninger tager badeværelsesindretninger op med 20% af renoveringsbudgettet i gennemsnit, så når man vælger inventar og finish overvejer hvem der bruger rummet og hvor meget det vil blive brugt. Er det et barns badeværelse? Så plast laminatgulve og bordplader er en god mulighed, fordi de er både holdbare og billige (og high-end materiale er af mindre betydning for børn). Du vil gerne takke dig selv senere for at bruge overflader, der er lav vedligeholdelse og nemme at holde rene.I den henseende skal du vælge kvarts i stedet for marmor og sørg for, at glasbruser dørene behandles med antispotningsmidler. Med hensyn til armaturer vil du have brugervenlig konstruktion som alle messingdele og en PVD-finish, der modstår ridser. Grundkrom er billigere end materialer som nikkel eller bronze. Lav budget, high impact swaps omfatter udskiftning af specifikke funktioner; her er vores vejledning om, hvordan man vælger det bedste badeværelse forfængelighed. Når du foretager nogen ændringer, overveje hvor du kreativt kan gemme opbevaring i lokalet og for energieffektivitet, skal du sørge for lavflow toiletmodeller.

Dusjer og badekar

Selvom du måske ikke vil have eller endda bruge et badekar, skal hvert hjem have en til at forkæle købere, der drømmer om et spabad eller dem med små børn (eller hunde!). Drage fordel af brusebad / badekar område for at definere zoner i rummet og skabe en accent væg ved at ændre den flise du bruger. Du vil vælge en flise, der har en vandabsorptionsgrad på mindre end 3% (lavere end det anbefales til gulvene) og har god trækkraft (en friktionskoefficient, der er større end eller lig med .60). Hvis du diskuterer mellem et åbent eller lukket brusebad, kig på vores fordele og ulemper for at hjælpe med at træffe din beslutning.

pynter op

Hvis du ikke har råd til et fuldt gut-job, er redecorating en måde at indånde nyt liv i rummet uden at bruge en formue. Der er mange enkle badeværelsesindretninger, du kan implementere, fra at skifte hardware på dit kabinet til et nyt lag maling. Farver og teksturer, der kan se utrolige i andre værelser i dit hjem, er fine i badeværelset, som mørke nuancer som burgunder eller vildtryk og mønstre. Foruden maleri er der også andre enkle badeværelsesindretninger som forfriskende rummets tilbehør som gulvmåtter, toiletpapirholdere, sæbeautomater og håndklæder. Dyrlige ting som brugerdefinerede gulvmønstre eller bænkematerialer vil ikke være lige så hårde på dit budget som de måske i et køkken, fordi rummet er meget mindre.

Inspiration

Hvis du ikke ved helt hvad du vil eller har brug for, skal du gennemse vores andre badeværelsesdesign ideer til nogle af de hotteste badeværelsetrender og innovationer eller gennemse andre inspirerende ideer som vores marmorbadeværelse galleri eller vores 30 smukke og afslappende badeværelser. Hvis du stadig skitserer design på grafpapir, skal du sørge for at se på vores ideer om, hvordan du får mest ud af dit badeværelse layout.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar