Se ud over de sædvanlige valg for imponerende badeværelsebelysning

Glem de gamle fluorescenter og tag en rundtur i forskellige badeværelsesbelysningsstile, der er tilgængelige i dag. Faktisk kan næsten enhver stil af fixture bruges i dit badeværelse, så længe det giver den rigtige slags lys og arbejder med indretningen. For at oplyse dit badeværelse korrekt skal du bruge flere slags belysning. For det første har du brug for lys, der er lyst nok til barbering, anvendelse af makeup og andre selvplejerutiner. På den anden side vil du have badeværelset til at føle dig rolig, så du vil også have noget omgivende eller accentbelysning. Her er nogle badeværelsesbelysning ideer til at omdanne dit rum.

Wall Lights

Lidt humørbelysning til badeværelset kan kun være billetten til at skabe et spa-lignende rum. Vi kan virkelig godt lide disse Tetra væglamper af Émilie Cathelineu til CVL for at tilføje en kunstig touch også. Armaturerne kommer i forskellige finish og kan arrangeres i en lang række kombinationer. Messingstrianglerne kan placeres for at ligne en enkelt armatur eller arrangeret over en vægmængde for et flydende design. De ville være perfekte på væggen over et badekar eller ved siden af ​​det centrale badeværelse spejl.

Disse smeltede blokke ser ud som om de blev fanget midt i bevægelse og fastgjort til væggen. Skinnene er af SKLO, et belysningsfirma fra Tjekkiet. Udformet fra mundblæst glas, er hver en smule anderledes og tilføjer til den håndværkerlige appel. Disse armaturer er ideelle til at tilføje omgivende lys på badeværelset. Hvem har brug for et natlys, når du kan bruge smukke, stilfulde sconces til at tilføje et blødt lys til badeværelset? Dette er selskabets Twin Sconce, der er nyt for 2018, der blev lanceret på ICFF i New York.

Lysede forfængelighed

For ægte drama i badeværelset, hvad med at vælge et lyset glas forfængelighed? Denne glas bordplade har dybde og indvendig tekstur, ud over et køligt blåt lys. Selv om det helt sikkert ikke tilføjer nok lys til opgaver, slipper det en smuk glød, der er opmærksom på, og kan tjene som en lav lyskilde om natten, når du ikke vil have lyse lys til at ødelægge din søvn. Desuden er glasset glat og let at holde rent. Vi ville elske at have dette i en mindre udgave for et virkelig fantastisk pulverlokal, der ville være tale om kvarteret.

Vedhæng lys

Engang var pendler relegeret hovedsagelig til køkken og spisestue, men ikke længere. Disse armaturer er en fantastisk måde at tilføje belysning på badeværelset på. Dette DXV badeværelse design bruger to vedhæng til at flanke spejlet, meget som sconces ville, tilføjer lys til forfængelighed området. De kan også bruges uden spejlets baggrundsbelysning for at give mere lysende belysning. Bemærk også, at de er slanke og minimal, ikke nøjeregnende. Dette gør dem perfekte til en række badeværelse stilarter.

Vedhæng kan også bruges over forfængelighed i et mere traditionelt arrangement. Dette badeværelsesdesign sætter armaturerne ud for centrum over tætheden, hvor lys er mest nødvendigt. De store, udsatte pæreformater er en ny ting at bruge på badeværelset, men de tilføjer lidt af en eklektisk touch til et ellers moderne og minimalistisk badeværelse forfængelighed sæt. De er også en lys modstykke til spejlets baggrundsbelysning, som bliver mere almindeligt i dagens badeværelsesbelysningsordninger.

MoreINSPIRATION
  • Sådan øger du dit bades charme med den rigtige belysning
  • Vågn op! Badeværelse Forfængelighed Lys Tips
  • Tips til oplysningen af ​​dit badeværelse mere effektivt

Selvfølgelig er vedhængsbelysning ikke begrænset til bare-pære-stilen. Tilføj nogle luksuriøse varme på badeværelset ved at vælge et vedhæng som Fin, af Original BTC fra Storbritannien. Dette vedhæng er lavet af knoglekina dannet i en organisk form, der har en virkelig tiltalende glød, når den lyser. Enhver stil af vedhæng kan bruges i badeværelset, fra global og organisk til moderne eller industriel. Hovedidéen er at smide enhver forudfattet forestilling om, hvad badeværelsebelysning skal være, og i stedet vælge optagelser, der er funktionelle og opnå det udseende, du ønsker.

Specialdesign Suspended Lights

Suspended lys og lysekroner kan også have plads på badeværelset. Selv om de måske ikke er den stil, der skal installeres over en forfængelighed, kan de tjene som overhead armaturer eller hænge over et badekar. Faktisk vælger en sætningsarmatur til at hænge over et fritstående badekar skaber en luksuriøs og afslappende indstilling til badeværelset. Dette gyldne stykke er fra Roinn-serien af ​​Luxi Studioworks i Canada. Art deco-inspireret mønster er perfekt til et badeværelse, der kræver et strejf af glamour. Hvis guldet er for dristigt, kommer armaturet i andre finish, der ikke er så skinnende, men ikke mindre stilfulde.

Lys og moderne, denne type armatur ville være fantastisk i et minimalistisk eller industrielt badeværelse design. Alpine V er skabt af Studio Endo, og er en modulær stil fra Alpine lysekrone kollektionen. Det tilpassede arrangement kunne hænge langs en væg som vist eller blive brugt over et badekar eller andet afsnit af badeværelset. Det er et køligt lysarmatur, der giver masser af belysning.

Multifunktionelle armaturer

Mens en bordlampe ikke er sikker til brug på badeværelset, er disse lukkelygter fra en god ting tilgængelige i en hard-wired version, der er perfekt til badeværelsesvæggen. Armaturets LED'er udsender et diffust lys, som du kan styre. Låget er kontakten for at tænde og slukke lyset, men det kan også styre mængden af ​​lys, der kommer ud, såvel som retningen.Det ville være et meget stilfuldt alternativ til et natlys, fordi det kan monteres på badeværelsesvæggen tæt på døren og let styres.

Loftslamper

I mange tilfælde vil du stadig have brug for en slags overheadlys på badeværelset. Når det er sagt, behøver du ikke at gå til sletten og kedeligt, fra hjemmet. I stedet skal du vælge noget, der afspejler badeværelsens indretningsdesign. For eksempel har armaturet ovenfor form som et grundloftlampe, men glammet op med rækker af perler på bunden såvel som siderne. Det er en luksuriøs touch for et traditionelt eller overdådigt badeværelse design.

Hvis du planlægger en total badeværelse renovering, er planlægning nøglen, og glem ikke at medtage stilfuldt badeværelse belysning i dit design. Hvis du simpelthen ønsker at opdatere dit badeværelse, kan udskiftning af belysningsarmaturer være en omkostningseffektiv måde at opnå en nuværende og on-trend følelse i rummet. Før du køber, skal du gennemse belysning af alle slags og være sikker på at stil og proportioner passer til det designmål, du forsøger at opnå. Mest af alt, sjov med det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar