Sådan vælger du en moderne badeværelse spejl med lys

Hvert værelse har sine egne must-haves. Hver stue har en sofa, hvert soveværelse har brug for en seng og hvert badeværelse har brug for et spejl. Men det er ikke bare det. Hver af disse elementer leveres med en række sekundære funktioner, der øger deres effektivitet. I tilfælde af badeværelse spejl er det accent belysning, der fuldender pakken.

Det er vigtigt at vide, hvordan man vælger et spejl med lys. Fokuser ikke kun på størrelse eller form. Du skal også være opmærksom på detaljer som den måde, som accentbelysningen interagerer med spejlet selv, men også med den omgivende indretning. Husk altid at have et spejl med accentlamper placeret lige over det er den værste slags kombination. Lyset skal fladre dig og ikke skabe ubehagelige skygger.

MoreINSPIRATION
  • Angel Wall Mirror Til Badeværelse Eller Entryway
  • Spejl, Spejl på væggen (Badeværelsespejle)
  • Elegant Spejl badeværelse makeover

Mange moderne spejle tager sig af det problem for dig. De leveres med integreret accentbelysning, der er blød, behagelig og ensartet spredt for at være effektiv og smigrende. Der er mange forskellige design at vælge imellem, så vælg klogt og tage hensyn til alle faktorer.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar