Cool, Slank Badeværelses Remodeling Idéer, du har brug for nu

De hotteste techprodukter som Apple Watch eller iPhone 6, Tesla S sportsvognen eller et Bang og Olufsen BeoVision TV har alle noget til fælles: det nyeste i innovative, moderne design. Tag de funktioner, der gør dem sexede, som minimalistiske væske linjer og den nyeste teknologi - og brug dem til dine badeværelser remodeling ideer.

Ifølge Remodel Magazines årsrapport om cost-versus value remodel-projekter er badeværelsesombygningen et af de bedste projekter, der giver et godt afkast på din finansielle investering. At få dine remodeling udgifter tilbage, når du sælger dit hjem er vigtigt, men nyder et design-fremad badeværelse er bedre.

De mest værdifulde renoveringsprojekter har tre vigtige træk. Husk dem, når du overvejer badeværelse remodeling ideer:

1. Lav vedligeholdelse

Valg af finish, der er lette at holde rene og nye, sparer ikke kun penge og tid ved vedligeholdelse, men udvider også levetiden på din remodel ved at se nye og friske længere. Overvej følgende ideer til et lavt vedligeholdelses badeværelse:

-Quartz tællere i stedet for marmor-Kvalitetskraner, der er bygget til at holde livet levetid-Glassdør til dør, der er behandlet med anti-spottende midler

2. Energieffektiv

Et af et hjems største salgsargument i dag er energibesparelser. Vandmangel og stigende forsyningsregninger gør dette til en prioritet for boligkøbere. Energieffektivitet er også stor ud fra miljøsynspunktet.

Når du planlægger dit badeværelse remodel, maksimerer disse emner energieffektivitet:

-Tankløse vandvarmere-Low flow toiletter og vandhaner-LED belysning i stedet for traditionelle glødelamper-Radiant gulvvarme-Insulerede vinduer

3. Et lyst, lyst badeværelse

Alle husejere søger lyse, åbne rum. Jo lysere dit badeværelse, jo større ser det ud. Og hvis du investerer tid og penge i at opgradere dit badeværelse, skal du ikke lade dine design valg gå ubemærket i et mørkt, skyggefuldt rum - belysning vil vise frem dit badeværelse remodel investering smukt. Tre måder at skabe et lysere badeværelse på:

-Føj vinduer og ovenlysBrug belysning til forskellige formål i hele badeværelset-Choose overflader og overflader, der er reflekterende og lette

Når du tænker på ombygning af dit badeværelse, skal du være sikker på at spørge dig selv, om hvert element passer til de tre funktioner ovenfor. Heldigvis ser de nyeste høje designtendenser ikke kun smukke ud, men også disse punkter. Her er vores foretrukne badeværelse remodeling ideer til at indarbejde nu:

Højteknologisk belysning

Den største energiforbrug, du kan tilføje til dit badeværelse, er gennem LED-belysning. Ifølge US Department of Energy bruger LED-lys mindst 75% mindre energi, og sidste 25 gange længere end glødelampe.

Udover besparelsesenergi tilføjer LED-belysning et smukt designelement. De kan programmeres til at ændre farver og kan bruges sikkert i nærheden af ​​vand. Fordi de er nemme at installere på ethvert badeværelse, er de perfekte til DIY projekter. Udover opgavelys er nogle innovative måder at bruge LED'er på:

-For at tilføje farve til vand i et badekar eller vask-As en farvevaskeffekt på en væg-Tilbage lette vægspejle-Til lys tællere eller hylder

Metallica

De seneste designtendenser i Europa oversatte det seneste indenfor forbrugerelektronik som den gyldne Iphone 6 til smukke metalliske fliser. Metalliske vægfliser giver et badeværelse et fashion-forward look, mens du tilføjer en illusion af mere plads til et badeværelse, takket være flisens iøjnefaldende og reflekterende egenskaber.

En anden måde at tilføje det metalliske element til dit badeværelse er ved at male vægge med metalliske maling fra Ralph Lauren eller Benjamin Moore.

Tilføj fed gulv til dit badeværelse ideeliste

Trenden for farve i badeværelset forbliver neutral eller hvid for at fremvise elementer som et smukt fritstående badekar eller en mur af smukke metalliske fliser. Men et badeværelse har brug for en grafisk dosering af mønster et eller andet sted og fed gulv er det seneste.

Hvis du ikke er klar til et dristigt gulv, skal du tilføje et stort grafisk gulvtæppe på dit badeværelse. Du kan også læse mere om badeværelsesfliser ideer her.

Sexet, ergonomisk design

Den væske og sømløse krumme design af computere og elektronik i dag kommer også til dit badeværelse. Boxy vinkler er ude, mens smukke kurvede former bliver mere tilgængelige på badeværelset produktmarkedet. Du behøver ikke at tilføje kurver til hele badeværelset - vælg to eller tre elementer for balance. Nogle gode badeværelse remodeling ideer til at gå ergonomisk er:

-Add kurve til en badeværelse væg-Vælg vandhaner eller armaturer, der er lidt mere afrundede og raffinerede-Hang væg indretning, der fremhæver cirkler og kurver

Et af de øverste designelementer i badeværelserne i dag er et fritstående badekar. Hvis du har plads til en, skal du vælge et karbad, der kokker dig i sine kurver.

En flydende forfængelighed

For at få et badeværelse til at virke større, springe væg-til-vægskabe og åbne pladsen. En god måde at gøre dette på er at opbygge et badeværelse tæller eller forfængelighed, der ser ud til at flyde.

En anden måde at få udseendet på er at springe over den traditionelle fryseskabsskab og bruge et sofabord med åbne hylder nedenunder. Sørg for, at bordet er mindst 16 "dybt for at passe til din vask (er).

Integreret vask

Integrerede dræn er indbygget i og af samme materiale som badeværelsetælleren.De skaber et minimalistisk og problemfrit udseende, der er lav vedligeholdelse, da der ikke er sømme, der snavs eller vand kan komme under.

Du kan også oprette et integreret sink-look ved at vælge en undermonteret vask i samme farve som din bordplade.

Bathe som en med naturen

Den hotteste badeværelse remodeling idé er et indendørs / udendørs badeværelse. Du behøver ikke bekymre dig om privatlivets fred, den nyeste badeværelseteknologi indeholder elektrisk beskyttelse af privatlivets fred - glas, der øjeblikkeligt skifter fra klart til frostet med et tryk på en kontakt. Vinduesproducenter har også designet vinduer og ovenlys med indbyggede nuancer mellem glaspladerne, som kan åbne og lukke elektronisk.

Måder at tilføje indendørs / udendørs udseende til dit badeværelse inkluderer:

-En udendørs bruser med en glasdør for adgang fra badeværelset-Et stort glasvæg eller vindue foran et badekar eller brusebad med en smuk have udenfor-Skylter, der bringer udsigt til himlen ind i badeværelset-Væg af planter i badeværelset, der bringer det udendørs i-A zen bruser med lav vedligeholdelse saftige have og flod sten strøelse omgivelser

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar