Lige så funktionelle og stilfulde badeværelse opbevaring ideer

Udfordringen med at finde den rette balance mellem udseende og funktion vises bedst, når det kommer til møbler og tilbehør designet til utilitaristiske rum som f.eks. Badeværelset eller vaskerummet. Selv om der er masser af badeværelse opbevaring ideer at vælge imellem, ikke alle har din bedste interesse i hjertet. Du skal kigge efter designs, der ved, hvordan man blander de to vigtigste aspekter i de rigtige proportioner for at give dig mulighed for at få det bedste ud af dette rum. I vores søgning efter sådanne succesfulde kreationer kom vi over nogle meget stilfulde og meget interessante designs.

Flere og flere moderne badeværelsesdesigner forsøger at afstå fra den traditionelle tro på, at de ting, vi opbevarer her, skal være skjulte og satte bag lukkede døre. En masse moderne forfængelighed og skabe har mere åbne og simplistiske designs og strukturer.

Det er undertiden rart at bevare nogle af charmen ved traditionelle dekorationer. For eksempel giver symmetri en ordningsfølelse til et rum, der kan vise sig at være rigtig nyttigt, når man beskæftiger sig med et lille område som et badeværelse. En dobbelt forfængelighed er en god mulighed for at udforske denne designbane.

Dobbelt forfængelighed ledsages ofte af to spejle, en til hver håndvask. Deres designs er ikke nødvendigvis symmetriske, selvom det ofte er tilfældet. Kammeret mellem håndvaskerne er et fælles rum, der ofte besættes af håndklæder.

En afbalanceret badeværelselagringsstrategi omfatter både åbne og lukkede muligheder. Undervaskeskabet kan have åbne rum på den ene side og lukkede døre på den anden side. Et alternativ kan være en mindre drastisk adskillelse mellem disse to lagringsmuligheder.

Et opbevaringstårn tilføjer visuel interesse til badeværelset. Desuden er tårne ​​også meget alsidige og rumseffektive. De kan tilbyde både åben og lukket opbevaring i et kompakt format, og de er ofte en del af badeværelsesmøbelsæt.

Gennemsigtighed er en god strategi for små badeværelser. Ud over et brusebad med brusebad kan et lille badeværelse også omfatte minimalistiske vægmonterede hylder eller opbevaringsbokse med gennemgribende design.

Den bedste designstrategi er at tilbyde en lang række opbevaringsløsninger. Så hvis der er plads nok på dit badeværelse til alt, skal du medtage nogle åbne hylder, noget tællerrum og også nogle skjulte opbevaringsrum til ting, du ikke ønsker at få vist på skærmen.

Hjørneenheder er ret pladsbesparende, så du får det bedste ud af hver tomme plads på badeværelset. Hjørnehylder er lige så praktiske, så måske kan du få dem begge til øget funktionalitet og et stilfuldt blik på samme tid.

Fordi rummet direkte under vasken sædvanligvis ikke er æstetisk tilfredsstillende, er denne del ofte vedlagt. Hvis du vil have åbne hylder og opbevaringsrum i badeværelset, skal du se andre steder for at sætte dem ind.

Du kan stadig have nok opbevaring i et lille badeværelse og få det til at se luftigt og åbent, hvis du vælger at dekorere med en flydende forfængelighed. Enheden vil se let ud og lade den nederste del af væggen blive synlig uden at ofre værdifuld opbevaringsplads.

Badekarret giver en glimrende mulighed for nogle ekstra lagerplads. Fritstående badekar er specielt gode på den måde. Du kan designe en ramme omkring dem, der kan omfatte opbevaringsområder for ting som shampoo flasker, hygiejneprodukter, duftende stearinlys og endda nogle bøger.

Nogle flydende forfængelighed er mere fokuseret på at opretholde et åbent og rummeligt udseende end at tilbyde så meget opbevaring som muligt. Alligevel gør dette ikke dem dårlige muligheder. Der er andre måder at tilføje opbevaring på et badeværelse, og de kan være lige så enkle og stilfulde.

Sort er en stærk farve og bruges sjældent i badeværelser. Dette gør det til en uventet detalje, og du kan bruge det til din fordel at give badeværelset et prestigefyldt og glamourøst udseende. Prøv at afbalancere indretningen ved at tilføje lidt gennemsigtighed til rummet.

Holde indretningen af ​​badeværelset rent og enkelt med møbler, der mangler unødvendige detaljer og ornamenter og fokuserer primært på funktionalitet. Sådanne designs gør ofte brug af eksponeret opbevaring for at forenkle tingene og være mere tilgængelige.

MoreINSPIRATION
  • Badeværelse hylde design og ideer, der understøtter åbenhed og stilfuld indretning
  • Finde skjult badeværelse opbevaring under din åbne vanity
  • Badeværelse Opbevaringshylder - Designforpligtelsen Du vil ikke fortryde

Du kan tilbyde dine badeværelse tilgængelige lagerindstillinger og undgå at udsætte alt forrest med elegante designs som denne. Komplet det stilfulde udvalg af møbler med passende belysning og tilbehør.

Vægskabe og hylder er måske den mest praktiske af alle. De er også meget alsidige, og deres design kan tilpasses til ethvert værelse i huset. Dette er et perfekt eksempel på en designstrategi med det formål at maksimere opbevaring uden at overvældige rummet.

Når rummet er meget begrænset, eller hvis du simpelthen vil fokusere på minimalisme, overveje en flydende hylde som et alternativ til den traditionelle forfængelighed eller skab. Det vil give en overflade, hvor du kan gemme og vise et par vigtige ting, og alt andet kan gemmes på væghyller og opbevaringstårne.

Tilpassede møbler er den anbefalede mulighed for badeværelser, der har uregelmæssige layouter og former eller til små badeværelser. Brugerdefinerede designs er beregnet til at maksimere funktionaliteten, så møblerne gør mest muligt ud af hver tomme plads til rådighed.

Mange moderne møbler stykker til badeværelset er designet til at være multifunktionelle eller i det mindste omfatte en række opbevarings- og displayindstillinger. Som et resultat kan en enhed omfatte en makeup forfængelighed med lys sammen med andre nyttige elementer.

I stedet for en stor dobbelt forfængelighed kan en stilfuld indstilling være at dekorere badeværelset med to små enheder, hver med sin egen håndvask, spejl og opbevaringsområder. De kan adskilles af et slank lagertårn eller et sæt vægmonterede hylder.

Marmor er et elegant materiale, der ofte bruges i badeværelser. Ud over en marmor bordplade, kan badeværelset også omfatte andre matchende elementer som en hel forfængelighed lavet af marmor. Dette er et materiale, der værdsættes for dets naturlige kvaliteter og dets unikke mønstre og farver.

I stedet for en række forskellige møbler og tilbehør kan et badeværelse forenkles ved hjælp af en enkelt større enhed. Det kan tilpasses til perfekt at passe pladsen og tilbyde den perfekte mængde åben og lukket opbevaring.

Et badeværelse kan være lille og kan stadig rumme et stort badekar. For at maksimere opbevaringen i rummet skal du omgive karbadet med praktiske opbevaringshylder og -rum. Denne ide kan også fungere for store badeværelser, så du kan føje et strejf af raffinement og interesse for dets indretning.

Oprethold en ren og frisk atmosfære og indretning i badeværelset ved at dekorere med minimalistiske møbler. En flydende forfængelighed som denne er en vidunderlig blanding af udseende og funktion. Dens design er meget simpelt og giver samtidig masser af opbevaring uden at fokusere på designet.

Sidelagring er en interessant mulighed for badeværelser med usædvanlige layouter. Samtidig kan det også være en uventet designdetalje for et design, der ønsker at imponere og skille sig ud på en subtil måde uden at gå på kompromis med funktionen.

Udsat underlagsopbevaring er en god designstrategi, hvis dit ønske er at give badeværelset et elegant og organiseret udseende. Denne mulighed holder tingene tilgængelige og tæt ved hånden uden at forsømme udseende og stil.

En simpel måde at få mest ud af hvert lille rum og funktion i et lille badeværelse indebærer at tilføje en håndklædestang til undersiden af ​​vægmonterede hylder eller skabe. Andre lignende ideer kan tilpasses, så de passer perfekt til det ledige rum og den valgte stil.

Forøg badeværelsens opbevaringskapacitet ved at optage væggene. Vægmonterede skabe og hylder er velegnede og alsidige muligheder, og de kan kombineres med spejle og andre accentelementer til et harmonisk og velorganiseret udseende.

Smalle hylder er en ekstra bonus til ethvert badeværelse. På samme måde er vertikale opbevaringsenheder og tårne ​​ideelle til at holde små ting og fornødenheder organiseret og tilgængelige uden at bruge store møbler eller badeværelseopbevaringsskabe, der besætter gulvplads.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar