Fantastiske ideer til Dreamy Bathroom Tile Designs

Badeværelse fliser er kommet langt fra de slette, der sandsynligvis foretede din barndoms badeværelse. Dagens badeflisedesign kan være struktureret, levende, metallisk eller naturligt, og frem for alt er de spektakulære. Designere skaber innovative størrelser og former, der kan bruges alene eller i kombination for at skabe et enestående design. Den nylige skifer af design shows har gjort det muligt for Homedit at samle en samling af nogle af de smukkeste fliser til at brænde dine badeværelsesfliser ideer.

Mosaic design er et af de mest dramatiske valg for badeværelset fliser på en væg. I dette tilfælde er væggen et lærred til design af dine drømme, hvad enten det er abstrakt, realistisk eller geometrisk. Virksomheder som GlassPoint Marcin Krzemień i Polen skaber fantastiske motiver, men tilbyder også specialdesignede badefliser. Den lille natur af mosaikker giver nøjagtige gengivelser af billeder og billeder, fordi de næsten er som pixel. Ved hjælp af små glas kuber (25x25mm eller 11x11mm terninger) håndterer de installationer som disse, der aldrig undviger.

Shimmery metallics af alle former, størrelser og teksturer tilføjer allure til et rum, hvad enten det bruges som accent eller til en hel overfladebehandling. Et firma, der er født af jernarbejde, samarbejder DeCastelli nu sammen med arkitekter og designere for at skabe sine fantastiske badeværelsesfliser. Selskabets samlinger omfatter en bred vifte af metalliske designs, der er alsidige og visuelt interessante. Dette første design omfatter ikke blot en ridset tekstur, men også en række nuancer og geometriske mønstre, der giver en art deco-flise til fliseformet.

Små metalliske kvadrater udgør denne flise, hver lille sektion er tonet med forskellige mængder af skygge og en geometrisk tekstur. Firkanten 50 giver dimension og dybde til et rum, der ofte er meget almindeligt - badeværelsesvæggen. De små firkanter kastede lys og skygge, som er forstærket af délabre, eller nedbrudt, afslutter. Til højre har Copycat fliser tegnet af Cino Zucchi sekskanter af metallisk mosaik, herunder jern, kobber og messing. Melange af finish er en sofistikeret badeværelse flise overflade til enhver indretning stil.

Et lidt andet design er Firkant 30, som består af små stykke stykker. De små støbte firkanter skaber en elegant mosaik, der er tredimensionel og forbedrer reflektiviteten af ​​de anvendte materialer. Disse badefliser er også passende til gulvet eller til brusebadets vægge.

Denne samling af fliser er ikke skinnende eller metallisk, men de er lige så interessante. Hver har et andet mønster eller tekstur og varieret farve. Den quilt-lignende samling er farverig og mat, skaber en livlig mur af badefliser til en master eller familie badeværelse.

Jordfarvet orange og terra cotta farver kombineres med primitive tegninger for at skabe fortræffelige, men undervurderede badefliser. Disse kan helt sikkert bruges til accenter samt en fuld flisebelægning. De Castellis badefliser er et produkt af design og teknologiske innovationer, der gør det muligt at producere fliser, der bliver mere og mere unikke takket være håndværksmæssige færdigheder og en omhyggelig proces.

Ikke alle luksuriøse badefliser kommer i metallik. Disse lyse og neutrale designs kommer fra MADE + 39, der trækker på italienske mode og traditionelle håndværkers verdener for at skabe sine badeværelsesfliser. Dette er Aquerello kollektionen, som er inspireret af ekspressivt akvarel maleri. De 30x30cm fliser har kunstnerens farvepalet af sarte nuancer, der anvendes til porcelænstensiler, der skaber en delikat følelse.

En lille mosaik, lidt malerisk - Asiatiske fliser design af Bisazza er et meget kunstfuldt valg til badefliser. Dette design er forgyldt og indviklet, en mosaik, der har et meget traditionelt asiatisk motiv. Bisazza er kendt for exceptionelle indvendige og udvendige luksusglasmosaikker. I løbet af de sidste par år har virksomheden udvidet og tilbyder nye materialer skabt gennem en fusion af håndværk og innovative processer.

På den mere organiske ende af spektret er badeværelsesflise design der ligner disse. Denne blev designet af arkitekt og designer David Rockwell, som er grundlægger og præsident for Rockwell Group i New York. Kaldet Quadrate / End Grain B & W, det er et malerisk design, der fokuserer på blide linjer og varierende mellemrum.

Et mere traditionelt geometrisk mønster er Postunia-designet i selskabets Marmo-kollektion. Den sort-hvide pinwheel geometri er klassisk og moderne på samme tid. Farvepaletten er altid passende, og de vinkelformede former er klassiske til badefliser.

En neutral farvepalet behøver ikke at være kedelig, da disse badefliser demonstrerer. Uregelmæssig tilpasning af gråtoner og rektangler skaber et behageligt mønster, som er alsidigt og moderne. Dette er et vidunderligt valg badeværelse fliser idé til moderne eller moderne hjem.

Mens Bisazza byder på masser af standard flise design, er der specielle mosaikker, der sikrer, at der skabes et enestående design til badeværelset. Blandingen af ​​forskellige farver, der sorteres inden for forskellige nuancer, giver en karakteristisk indretning, der aldrig går ud af stil. Brug af små mosaikfliser til at skabe kunstværker går tilbage til det tredje årtusinde f.Kr.!

Tiburtina Modellen er et alternativ til et traditionelt geometrisk design. Den marmor kvadret af trekanter giver et moderne motiv, der passer til ethvert badeværelse.Som fliser eller vægbeklædning er disse fliser meget stilfulde og kultiverede.

Mere moderne og funky, "Square" er fra Bisazza's Cementiles kollektion af Fernanado & Humberto Campana. Det uregelmæssige cirkulære design på hver flise har en organisk følelse, fordi det faktisk er en håndmalet retro, der tager et stykke agat. Campana Brothers er velkendte i designordet for deres møbler og andre boligindretningsprodukter, og her har de taget deres dygtighed og panache til fliseverdenen, hvilket skaber denne gode mulighed for badefliser.

Skyggefulde mønstre af geometriske design er en grundigt moderne tage på den gamle kunst af mosaik, og dette særlige eksempel er et rigtig sjovt flisebelagt design. Kombinationen af ​​pulserende farver, metallisk glans og interessant geometri er en fortællingsskabende væg til et badeværelse og behøver ingen anden udsmykning.

MoreINSPIRATION
  • Outside-the-Box Badeværelse Tile Ideer
  • Moderne vægflise til køkken og badeværelse af Fap Ceramiche
  • Amazing Mosaic Badeværelse Fliser af Glassdecor

Ædelstene var også inspirationen til dette badeværelse flise design kaldet New Malachite Green, designet af australske Greg Natale. Hans prisvindende indretningsøvelse er et førende designmærke i det pågældende land og udvider nu sin rækkevidde med samarbejder som denne med Bisazza. De uregelmæssige former og størrelser af skiverne i designet giver det en mod, men naturlig luft. Natale har også designet Fragment Gold design til Opus Romano Collection, og det ligner guld revner gennem en fragmenteret hvid overflade ... fantastisk!

Denne mosaik flise har et mere subtilt niveau af glimmer og er perfekt til Damasco Oro Giallo design, udviklet af italiensk arkitekt og designer, Carlo Dal Bianco. Bianco begyndte at samarbejde med Bisazza i 2001 på hovedplanen for og Bisazza Foundation hovedkontor og har designet 13 globale flagskibsforretninger til virksomheden. Dette design er inspireret af damask stof, som typisk er letfarvet og komplekst i teksturer, som er repræsenteret her ved det organisk bevægelige hvide fliseremønster. Dette badeværelse fliser design er perfekt til moderne eller mere traditionelle stil badeværelser.

Taler om økologisk, mange husejere foretrækker et mere naturligt udseende til badeværelset, og der er et stort antal innovative nye muligheder til rådighed for et mere naturligt udseende. Dagens badefliseredesign kan have en økologisk følelse og indbygger stadig farver, design og metallik. Cotto Etrusco håndtrykker naturlige lermaterialer og ild i soldrevne ovne ved hjælp af træ, der indsamles fra etisk forvaltede skove. De bæredygtige metoder bruges til innovation og teknikker baseret på traditionel italiensk håndværk. Resultatet er et komplet udvalg af meget taktile - og attraktive - lerfliser.

Selskabets Terre Ossidate kollektion blev udviklet ud fra et helt nyt koncept til anvendelse af farve på terracotta. Processen bruger som særlig lavtemperaturfyring, der skaber en helt økologisk flise, der har subtile farver, der stadig gør det muligt at fokusere på de naturlige kvaliteter af lerfliserne. De naturlige, neutrale overflader ville gøre store badeværelsesfliser til et spa-lignende tilbagetog.

Som en falmet freske fra mange år er nogle af Cotto Etruscos fliser malet og glaseret på en måde, der indebærer alder og kunst. Farverne er dæmpet, og takket være håndapplikationsteknikken er ingen to ens, foregående ensartethed og omfavne individualitet. Glasurerne er også subtile og varierer i glansniveauet over fliserne.

Selvfølgelig er det helt naturlige udseende altid på vogue for badeværelsefliser. Terracotta Natural Collection er helt håndlavet, og leret får lov til at tørre naturligt i 20 dage, før kantene er færdige. Derefter fyres fliserne i brændeovn i ti dage. Den gamle proces bidrager til rækkevidde af varme, jordiske farver på fliserne.

For farveelskere er der masser af badeværelsesfliser ideer, som disse livlige malede design fra Ceramica Francesco de Maio i Italien. En del af Mélange '900 fliser samling, levende farver bruges i mønstre svarende til dem, der anvendes i traditionelle tæpper. Teknikker, der blev sendt ned gennem generationer af håndværkere, skabte disse højt indrettede fliser, som er typiske for Vietrian-keramikproduktion. Selvfølgelig producerer firmaet også mere moderne design, der tiltrækker et bredere udvalg af kunder på udkig efter badeværelsesfliser.

Kunstige og innovative badeværelsesfliser kan findes hos Trend Group, som blev oprettet af Dr. Pino Bisazza og Andrea Di Giuseppe og melds italiensk kunstnerisk tradition, respekt ressourcer og moderne innovative teknologier. Koncernen har mere end 700 globale medarbejdere, der fokuserer på den kunstneriske integritet af det venetianske glasgods, Angelo Orsoni Furnace.

Blanding af store kunstige mosaikdesigner med store solide farvede fliser er en moderne anvendelse af fliser artistry. Ligesom ordnede kvadratiske fliser, der skaber en næsten digital gengivelse af et billede, består mosaikdesignet af varierende størrelse, håndskårne fliser. Dette skaber en mere organisk og frihjulet atmosfære, der har en kant sammenlignet med et standard mosaik design. Disse typer af installationer er gode badeværelset fliser ideer, når du vil have noget, der vil gøre en erklæring og dominere rummet.

Glasfliser kombineret malet med palme design kombineres med en accent grafik, der har samme form og følelse som de grønne fronds. Det er en moderne parring, der bryder op på den store udbredelse af palme motiver og giver mulighed for en anden sektion i mindre skala. Det dramatiske udseende er perfekt til et større rum og er fuld af inspiration til badeværelsesfliser ideer i dit hjem.

Et organisk formet design af samme form af flise, men i en anden farve kan skabe drama uden at tilføje et trykt eller andet dekorativt motiv. Her skaber sekskanterne i to farver måder et amorft afsnit, som har sin egen kunstneriske værdi. Det er en passende baggrund for fed tilbehør som denne buket marineblå roser. Badeværelse fliser kunne opnå det samme koncept, når de er parret med lignende farvede håndklæder eller tilbehør.

Ved den moderne og moderne ende af spektret skaber en beroligende atmosfære ved hjælp af teknikker som bagbelysning bag dele af badeværelset. Omvendt er en energisk farve på væggen, som en levende orange, parret med to tegninger af fliser i komplementære neutrale nuancer. Udsættelse af en uregelmæssig del af væg tilføjer drama og en fed funktion til en væg af badeværelse fliser. Det samme koncept ville også arbejde med et sort-hvidt mønster.

Nyt badeværelse fliser ideer har masser af inspirerende produkter til endnu mere konservative boligejere. Vidrepur Glass Mosaic har smukke kammusling shell designs i en bred vifte af farver sammen med struktureret, mønstret og metalliske muligheder i firkantede og sekskantede former. Virksomheden er en stor global producent af glasfliser, der producerer dem i Castellon, Spanien. Derudover er Vidrepur en bæredygtig producent, der er LEED-certificeret, og et genbrugsfirma.

Det er klart, at hvis du er blevet træt af almindelig undergrundsflise og blide firkanter, er der masser af inspiration at have. Badeværelse fliser ideer er mange, og hvad du vælger kan afspejle din farve og design smag, ligesom i andre dele af hjemmet. Føler dig ikke begrænset af det, du kan finde på en massemarkeds fliserforhandler. Gå stort og fed med lyse farver eller en massiv mosaik, eller vis din naturlige side med håndlavede terra cotta stilarter. Du er sikker på at finde noget specielt!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar