Batman Sengetøj Og Soveværelse Décor Ideer Til Din Lille Superhelt

Drengene drømmer om at være en superhelt ligesom piger forestiller sig som prinsesser. Og hvem kan bebrejde dem? Superheroes som Batman, Super-Man og Hulk fange vores fantasi selv som voksne. Lad din egen lille superhelt glide væk i drømmeland og dekorere sit soveværelse med Batman-temaelementer og sengetøj.

Hvilken farve vil du forbinde Batman med? Orange er et valg så godt som noget andet. Vi elsker den måde, enkle striber blev kombineret med Batman-symbolet i denne indstilling.

I tilfælde af fælles soveværelser må du muligvis kombinere to forskellige temaer. Et af børnene kan være en Batman fan, mens den anden kan lide Spiderman, så find en måde at gøre kombinationsarbejdet på.

På den anden side, når han har hele rummet til sig selv, kan din lille superhero gøre det til et fantastisk sted. Overvej vægdekaler, tema pudebetræk og nogle andre fantastiske funktioner. {Fundet på trioenvironments}.

Du kan give væggene en tekstur, der gør rummet til at ligne en hul, en flagermushule for at være mere præcis. Og for at knytte tingene sammen, tilføj et tema hovedgærde.

Du behøver ikke at være så specifik, hvis du ikke vil. Et par tip er nok. En Batman-pude eller pudebetræk skal gøre det helt fint. {Fundet på classyclutter}.

Som barn er det svært at bestemme hvilken superhelt du bedst kan lide. Men rolig, du kan smukt kombinere flere temaer og få det til at fungere fint. Farverne i dette tilfælde er mere orienterede mod et Spider-Man-tema, men der er også plads til disse til Batman. {Found on bedroompedia}.

MoreINSPIRATION
  • Funny Batman Lænestol
  • Eye-Catching Wall Deco Idéer til Teen Boy soveværelser
  • Kids 'Bedroom Décor Ideas inspireret af SpongeBob SquarePants

Hold sengetøjet enkelt i form af farve. Udskrifterne vil skille sig ud mere på denne måde, især hvis der er andre relaterede elementer andre steder i lokalet.

En Batman seng kan være midtpunktet i soveværelset. Det kan have blåt og gult strøelse og batman symbolet kan gentages i hele rummet.

Vi elsker ideen om farverige strøelse, især til børnenes værelser. Og da dette er en Batman-tema-indretning, vil jeg sige, at designet er rigtig inspireret.

En Batmobile seng betyder ikke noget andet at skille sig ud, så strøelse kan være simpelt, sort eller måske med et par gule accenter.

Du kan få en af ​​de enkle bilsæder og give den en makeover, der omdanner den til en Batman-mobil. Du har brug for noget sort og gul maling.

Eller du kan glemme at lave sengen midtpunktet og fokusere mere på dekalerne. Brug nogle træpaller til at lave en sovesofa og skabe et hyggeligt læserhjørne til børnene.

Du kan gøre disse Batshelves selv, eller du kan forsøge at finde noget lignende i butikkerne. Ideen er virkelig interessant og fantastisk til et barns værelse, men også til et spillerum.

Jeg ved ikke, om denne type vægindretning er cool eller uhyggelig. Det ville være en interessant ide for måske ikke nødvendigvis i børnenes værelse. {Fundet på labs}.

Indstil det rigtige humør med nogle flotte væggener. Denne sort og hvid akvarel maleri kan se fantastisk ud, uanset hvor du beslutter dig for at placere den. {Fundet på etsy}.

Og hvad angår dette overdimensionale stykke? Det er helt sikkert cool, men du skal vente til børnene er lidt mere voksne. Indtil da skal du holde det sikkert i dit medierum eller spillerum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar