BDLove lampe af Ross Lovegrove

Designer Ross Lovegrove er for nylig kommet med et andet moderne og overraskende design. Han skabte BDLove bænken til BD Barcelona Design, dermed navnet. BGLove er en kombination af en bænk og en lampe, men begge med et moderne twist. Bænken ser ikke rigtig ud som en standardbænk, og lampen er ikke rigtig en lampe. Kombinationen af ​​de to elementer var imidlertid meget vellykket, og resultatet var dette usædvanlige kunstværk.

MoreINSPIRATION
  • Chic McIntyre Bordlampe
  • Den justerbare Neil multi-lampe enhed
  • Bloom lampe: En lampe, der blomstrer ind i en blomst til lys

BDLove er perfekt til offentlige rum og har komfortabelt siddepladser og et meget subtilt lys, der skaber en intim og meget behagelig atmosfære. Den kommer i forskellige farver, alle er levende og behagelige at sidde på. Det er et moderne stykke, der vil ad farve og sjov til ethvert offentligt eller privat rum. Det var designet til store offentlige rum, men hvis du virkelig kan lide det, ser jeg ikke nogen grund til, at du ikke kunne have en rigtig i din have eller terrasse, hvis du har pladsen. BDLove er helt sikkert et iøjnefaldende stykke, der vil tiltrække mange nysgerrige personer.

DBLove har et meget smukt design med kontinuerlige linjer og bløde kanter. Den nederste halvdel er til at sidde mens den øverste halvdel er en lampe, der vil gøre din tid på denne bænk mere behagelig. Kombinationen af ​​de to er meget smart og praktisk. Du behøver ikke flere lamper længere, alt du behøver er plads.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar