Vær Tulum Resort i Mexico af Sebastian Sas

For mig viser disse billeder en arkitekt, der har det sjovt at lege med de tropiske materialer og landskab. Vær Tulum udvej fra Mexico blev tegnet af den argentinske arkitekt Sebastian Sas, og det er et sted, hvor hver besøgende går med smilet på læberne og håber at vende tilbage så hurtigt som muligt. Et sted omgivet af vand og oversvømmet med lys. Det er disse ord, der definerer denne storslåede udvej. Bygget kun med naturlige materialer og omgivet af lokal vegetation, var denne ejendom designet til at være et sted for afslapning langt væk fra den overfyldte civilisation og støj.

Udenfor har udvej masser af svømmebassiner, nogle store, nogle mindre og mange steder hvor alle kan sidde og nyde det naturlige landskab. Her suppleres sandet med store mosaikfliser, der kontrasterer trætrappen dekoreret med fantastiske spotlights og smukke palmer. Vær Tulums tyve rummelige suiter er indrettet i fem forskellige bygninger, der deler et minimalistisk, moderne design med lokal kalksten, varmt brasiliansk træ og fed Bisazza mosaikfliser.

MoreINSPIRATION
  • Cuixmala luksus resort ind i midten af ​​frodige tropiske skove
  • The Ubud Hotel & Resort i Bali med Infinity Pool
  • Det maleriske Amangiri Resort and Spa

Suiterne på stueetagen er udstyret med en privat pool og terrasse, mens suiterne på øverste etage tilbyder et fritstående jacuzzi og balkoner, der vender ud mod den storslåede udsigt. Der er også to private penthouses med egen terrasse og swimmingpools, hvor gæsterne kan nyde den betagende udsigt over UNESCOs verdensarvssted Sian Ka'an, "himmelens fødested". En kombination mellem traditionelle og moderne, dette sted er en perle gemt på Maya Riviera, med mange levende rum at se og blive set.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar