Medbring stranden i dit hjem - 10 tips til en flot indretning

Et breezy beach house er noget, vi alle drømmer om at have, især på en varm sommerdag. Ikke at have en er ikke verdens ende. Og hvis du ikke kan ryste lysten, er der måder, hvorpå du kan bringe havet til dig. Her er 10 tips, som kan hjælpe dig med at omdanne dit hjem til en tropisk strand-oase.

Seashell viser.

Få ting er mere suggestive end skaller. Så hvis du vil have følelsen af ​​at du er i et strandhus, skal du vise skaller på dine hylder. Et godt sted for disse dekorationer kan være gangen eller i dette tilfælde væggen adskiller køkkenet fra den åbne grundplan.

Dekorer stuen med sneskaller for at afbalancere de mørke finish og farver. Du kan endda bruge dem til at skabe kontraster, hvis du f.eks. Har en pejs.

Drej muslingeskaller til kunst. Ram dem og vis dem på din soveværelse væg. De ville se godt ud på en hvid væg med nogle accentbelysning.

Model sejlbåde.

Sejlbåde er også meget udtryksfulde, så hvis du nyder at samle dem eller bygge modeller så hvorfor ikke vise dem også? Dekorer din stue, hall eller soveværelse.

Blå og hvide accenter.

Glem ikke farver. Hvid er ikke ligefrem en meget udtryksfuld farve, men i kombination med blå vil det give dit hjem det bløde udtryk som normalt specifikt for at bryde huse. Komplet et hvidt værelse med blå lampeskærme eller dekorative puder.

En lys skygge af blå, der bruges som accentfarve, vil gøre et værelse føles lyst og luftigt. Der er mange måder at introducere farve ind i et rum: gardiner, dekorationer, kunst eller møbler.

Jute tæpper.

Lav en kystindretning til din familie værelse med jute tæpper. De har en meget specifik tekstur og farve, og du kan også vælge at supplere dem med matchende møbler og tilbehør.

Malerier af både.

MoreINSPIRATION
  • Seashell Crafts, der bringer stranden ind i dit hjem
  • Stilfuldt måder at dekorere dit hjem med skæller
  • Lyst og indbydende strandhus af Phoebe Howard

Kunstværker har stor indflydelse på det samlede indretning af et værelse. Denne overdimensionerede maleri, der viser en båd, overtager hele indretningen og forvandler rummet og giver det et blæsende kystnært udseende.

Du kan også oprette et galleri og vise et væld af malerier. Dæk en hel væg eller en del af en væg for at skabe et brændpunkt for rummet.

Billeder af stranden.

Hvilken bedre måde at bringe stranden ad havet til dig end med et egentligt maleri af disse steder? Dekorer din stue eller soveværelse med dem og kast ind nogle andre strandrelaterede dekorationer.

Indpakket i reb.

Hvis du vil have en strand inspireret indretning så tænk på elementer, der normalt findes i disse huse, elementer som reb. Sæt lysekronen i reb og tilføj en rattan lænestol til at gå med den.

Bare se, hvor smuk dette reb lænestik ser på denne trappe. Det er en vidunderlig accent funktion, en at overveje ikke kun til strandhuse men for moderne eller endda rustikke décors generelt.

Hvis du har store, tykke bjælker i dit hus, er en måde at få dem til at se smukke ud ved at indpakke dem i reb. Det er et simpelt trick, især nyttigt, hvis du kan lide den kystnære indretning.

Palmetræer inde i huset.

Hvis du har mulighed for at bringe naturen inde, så gå til det. Plant et palme i midten af ​​din stue og hele huset får et tropisk udseende.

Hvide vægge og polstring.

Vi har nævnt, at hvid kombineret med blå får dig det kystnære udseende, du vil have. Men hvid alene er en farve, du kan bruge til lignende formål. For eksempel maler væggene og loftet hvidt og vælger møbler med hvid polstring.

Louvered døre.

Installer louvered døre til terrassen, dæk eller balkon og du får den gamle strand sommerhus udseende. Dørene kan åbnes fuldt ud for at invitere udendørs i eller lukke for at få beskyttelse mod elementerne.

Billedkreditter: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 og 15.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar