Smuk og funktionel opbevaring med køkken åbne hylde ideer

Uanset hvor lille eller stort dit køkken er, ser det ud til, at du aldrig kan have for meget opbevaring. Uanset om du bruger kabinet, hylder eller pantry, er opbevaring til din middag og køkkentøj afgørende, og at skabe en funktionel løsning hjælper dig med at nyde din madoplevelse så meget mere. Åbent hylder i de seneste år i interiørdesigntendenser har skabt nogle smukke muligheder, som mange af os ikke har overvejet for vores opbevaringsbehov i vores køkkener. Hvis du forsøger at tilføje en smuk måde at vise din dinnerware på og tilføje hints af indretning på samme tid, skal du se på disse kreative ideer til åbne hylder.

Flydende hylder der næsten ikke er:

 Hvis du har et moderne og minimalistisk køkken, der udstråler behovet for enkelhed, kan flydende åbne hylder være for dig. Flydende hylder forlader støtterne og hængemekanismerne, der er gemt bag hylderne og fremstår som om de er cantilevered fra væggen. Denne effekt ser smukke ud i køkkener, der deler den samme kærlighed til vandret og næppe der opbevaring. Flydende åbne hylder er gode til at vise dekorative retter og indretning, som du ikke ofte bruger på højere hylder, mens lavere hylder kan bruges til hverdagsretter og køkkengrej.

Vælg hylder, der passer til din køkkendesign stil:

Mens du måske tror at alle åbne hylder er skabt ens, er det ikke. Faktisk kan hylder komme i rustikke og naturlige træfinisher til "knap der" slanke metal sorter. Hvis du har et traditionelt køkken med masser af udsmykkede detaljer - åbne hylder med indviklet udsmykning kan passe perfekt til din stil. Mens andre, der ønsker at skabe en følelse af afslappet elegance, kan vælge åbne skærmindstillinger, der efterligner køkkenets indvendige stil. Bestem hvad der virker godt for dit individuelle køkken.

MoreINSPIRATION
  • Slanke, funktionelle og alsidige glashylder til stilfulde hjem
  • Hvordan man åbner hylden i et køkken
  • Enkle, funktionelle og pladsbesparende flydende væg hylder ideer

Åben kabinettet er omdannet til åbne hylder:

Mens du måske kun tror, ​​at åbne hylder skal være åbne på alle sider, kan kabinettet, der har fjernet dørene, også fungere fint til åben hyldevisning. Mange boligejere elsker at tage deres gamle skabe og give dem en moderne makeover ved at fjerne dørene og farvning eller male en ny farve til hylderne. Overvej også at fjerne nedre skabsdøre for at afsløre åbne hylder på et lavere niveau. Dette virker smukt i boliger, der skal være tilgængelige for handicappede eller ældre husejere, samt børn, der har brug for adgang til deres egne retter til snacks!

Åbne hylder i dit køkken kan fungere, men giver dig også mulighed for at tilføje skærm og farverige tilføjelser til at forskønne dit madlavningsområde. Tag et kig på dit køkken og overvej flydende hylder eller en anden displayteknik, som passer til dit hjem. Hvis du ikke ønsker at fjerne dit nuværende kabinet helt, skal du overveje at fjerne de forreste døre for at afsløre åbne hyllemuligheder bag dem. Åbne hylder giver dig en stor undskyldning for at tilføje farverige aftensmad, som du kan lide at vise for at gøre din køkkenindretning lysere.

Fotokilder: 1, 2, 3, 4 & 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar