Smuk og moderne bolig i Valle de Bravo i Mexico

Dette er Casa la Roca, en usædvanlig men meget smuk bolig beliggende i Valle de Bravo i Mexico. Boligen er designet af Parque Humano og dækker et samlet areal på 450 kvadratmeter. Byggeprocessen blev afsluttet i 2011, og projektgruppen, der fik det til at ske, bestod af Jorge Covarrubias + Benjamín González Henze, Omar Martinez, Juan Jose Barrios og Mercedes Escudero.

Grunden, som boligen sidder på, har en trekantet form, og det ville gøre det svært, hvis det var et almindeligt hjem, men i dette tilfælde besluttede arkitekterne at drage fordel af det og kom med et rigtig interessant design. Boligen har også en meget interessant struktur, der muliggør direkte forbindelser mellem indvendige og udvendige rum.

MoreINSPIRATION
  • Smukt Residence Fit for en digter - Molimer House
  • Smuk bolig omgivet af natur i Holland
  • Moderne bolig i Melbourne med en smuk have og gårdhave

Boligen har asymmetriske vægge og tilbyder en smuk udsigt over Cerro Gordos naturreservat. Huset har to separate mængder, der er afgrænset af en have og forbundet med en bro. I stueetagen er der opholds-og spisestue samt køkkenet.

Dette niveau har store glas-til-loft glasvægge. Soveværelserne er på andet niveau, og der er også et volumen, der indeholder et arbejdsstue. Det er meget interessant, hvordan alle indvendige og udvendige rum er forbundet sammen. Rummet er meget dynamisk og arkitekturen i huset er perfekt til dette formål. {Fundet på ArchDaily og billeder af Paul Rivera

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar