Smukke kunstneriske interiører af Marco Meneguzzi

Marco Meneguzzi er en talentfuld hjemmeindretningsarkitekt, der har skabt disse smukke og mærkværdige interiører, hvor kunstværkerne besidder et vigtigt sted i indretningen. Alle disse rum er domineret af en kunstnerisk touch, en varm, rolig og romantisk stemning.

Han bruger kontrastfarvede farver som sort / hvid og de fleste af møbelstykkerne er lavet af vraget, hvilket gør dig til at tænke på de friske, sommermorgen, slappe af på et vragmøbler udenfor på en terrasse. De gamle kunstgenstande, glasekronen, og de små malerier med blomsterbilleder eller symmetriske lamper 'arrangement skaber en speciel stemning, der gør dig til at tænke på gamle fredelige tider.

MoreINSPIRATION
  • Smukke kunstneriske kurvemøbler design
  • Smukt hus med rød, hvid og blå udsigt
  • Gulv til loft vinduer - nøglen til lyse interiør og smuk udsigt

Træ er også et vigtigt materiale, der bruges til møblerne, der kombineres på en harmonisk måde med vragmøderne. Du kan bemærke træstykker i stuen eller i køkkenet. Stuen er fuld af lys; Den har store vinduer og komfortable hvide og grønne møbler kombineret med træ og vragstykker. Farverne, der dominerer køkkenpladsen, er grå og sølv eller sort og hvid. Udover kan du slappe af på udendørsmøkkenerne og nyde smukke og smukke øjeblikke.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar