Smukke Efterår Blomster Broderet Pudebetræk

At rejse med bil på disse kølige dage efter efteråret kan repræsentere nogle afslappende øjeblikke for dit sind og sjæl. De, der elsker naturen, kan beundre det vidunderlige show, der tilbydes af denne sæson. Selvom efteråret kan være en årstid med nostalgi, kan det også være en eksplosion af farver. Træernes blade får forskellige nuancer af gul, rød eller brun, og tæppet, som de skaber på jorden, charmerer dig med sin skønhed. Alle elementerne i naturen får en ny frakke og forbereder sig på en koldere sæson.

Du kan også tilpasse atmosfæren i dit soveværelse til det samme show i efteråret og prøve dette smukke efterårsbloemede broderi. Til rådighed for 37,65 euro, vil dette pudebetræk bringe farverne fra efteråret ind i dit soveværelse, bare se på disse broderede eksotiske blomster, der vises i elfenbenskatpuden. Accenteret med håndbundne franske knob og terra-cotta-farvede rør, vil denne pudebetræk tilbyde dig et smukt billede af efteråret, der helt sikkert ikke gør dig trist.

MoreINSPIRATION
  • Branch Coral Broderet Outdoor Pillow
  • DIY Broderet Home Sweet Home Throw Pillow
  • Savannah Floral Duvet Cover

Dens 20''-firkantede dimension, den tilgængelige konvolutlukning og det faktum, der kan vaskes vasket, er nogle andre detaljer, der vil træffe beslutning om dets valg. Lav en ændring i dit soveværelse og blive en del af dette ekstraordinære show arrangeret af efteråret!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar