Smuk sort og hvid indretning i en lille lejlighed

Når du har en lille lejlighed, føler du, at den lille størrelse er problematisk og kompliceret nok, og du forsøger at undgå overthinking ting, når du udsmykker stedet. Nogle gange er en god måde at opretholde en ren og enkel indretning i en lille lejlighed på at holde farvepaletten som tilbageholdenhed som muligt. En sort og hvid combo er et klassisk, populært og altid godt valg.

Når du kun reducerer indretningen til kun to farver bliver det enklere og tydeligere. Det er nemmere at forestille sig, hvordan alt ser ud på forhånd, når du kun har to farver at bekymre sig om. Når disse farver er sort og hvid, bliver indretningen og atmosfæren endnu mere klassisk og elegant. Denne lejlighed, selv om den er lille, har et luftigt og diskret udseende. Denne klassiske og altid smukke kombination af farver blev brugt til at skabe interessante kontraster, men også for at opretholde en følelse af enkelhed.

Det ville være nemmere at betragte dette som en hvid lejlighed med sorte accenter. Væggene og lofterne er hvide hele og det giver en skarp og lys baggrund for alle møbler og dekorationer. I stuen er der for eksempel en meget god balance mellem hvide og sorte møbler. Det sort og hvide stripede tæppe kombinerer de to hoved accent farver og det matcher også de dekorative puder fra sofaen. For mangfoldighed blev forskellige mønstre også inkluderet i blandingen.

MoreINSPIRATION
  • Klassisk sort / hvid lejlighed med en moderne touch
  • Essence Of Nordic Interior Décor I En Smuk Svensk Lejlighed
  • Farve design ideer med sorte møbler

Køkkenet er hovedsageligt hvidt, men det har et sort og hvidt stribet tæppe svarende til det i stuen, en detalje der skabte kontinuitet mellem decors og et samlet sammenhængende udseende. Balkonen er den eneste del af lejligheden, hvor den sort / hvide combo er blevet forladt til fordel for et mere jordet udseende med udsatte mursten, der matcher farven på de omkringliggende bygninger. {Fundet på Bolaget}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar