Smukke design med malet mursten som et accentelement

Masser af arkitekter og husejere kan lide at arbejde med mursten og gerne integrere det i deres indvendige decors. Mursten er et materiale, der er meget interessant. På den ene side er det ikke den mest delikate og elegante af dem, da det har et groft udseende. På den anden side er det denne ujævnhed, der gør den til at føle sig autentisk, og det tilføjer tekstur til enhver indretning. Selvom det ikke er særligt elegant eller stilfuldt, kan en eksponeret mursten eller mursten, der generelt bruges i indretning, være det element, indretningen skal balanceres og føles varm og indbydende.

Udsatte murvægge er meget smukke accentelementer og kan blive vidunderlige kontaktpunkter. En mursten eller overflade med en naturlig finish har et rustikt udseende og tilføjer altid varme og tekstur til enhver indretning. Men i nogle tilfælde murstensmalet er malet og dette ændrer sit udseende fuldstændigt. Malet mursten er i stand til at blande sig lettere, og det gør det muligt at blive en naturlig del af indretningen. Men alt efter hvilken farve der er valgt til teglsten samt farven på resten af ​​indretningen, kan en mur eller struktur også skille sig ud endnu mere, end det normalt ville have.

MoreINSPIRATION
  • Sådan integreres eksponerede murvægge ind i din indretning
  • Lille og hyggelig svensk lejlighed med en mursten køkkenbar
  • Dilapidated bygning konverteret til et smukt hjem med udsatte mursten

Ved at maler mursten giver du det mulighed for at integrere indvendigt i indretningen, og du omdirigerer opmærksomheden fra tekstur til farven eller omvendt. Malet mursten kan bruges til både indvendige og udvendige dekorationer og designs. Det er en alsidig type materiale, der oftest bruges som et accentelement til pejse og accentvægge. Her er et par eksempler, der viser malet murstenoverflader.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar