Smukke DIY Puffy Paint Planters

Forbindelsen mellem en plante og den beholder, den forbliver i, er ikke overset. I mange tilfælde kan den rette planter gøre selv den mest almindelige plante skiller sig ud. Selvfølgelig er en balance altid ønsket. Der er mange måder at tilpasse, hvordan en planter ser ud. Maleri det er en ide. Den teknik, du bruger, kan variere afhængigt af det udseende, du forsøger at opnå.

Giv en planter eller vase et kunstnerisk udseende med puffy maling. Ved hjælp af en tør sletning markør, nogle bløde maling og spray maling du kan få jobbet gjort. Rengør planten og lad den tørre. Træk derefter guider på indersiden med markøren. Derefter klemme små prikker puffy maling langs disse linjer, lad dem tørre og spray maling hele planterne.

Er ikke disse plantager bare charmerende? De har en masse karakter, og de skiller sig ud takket være den kontrast, de viser. Hver af planterne er en lille metalbeholder / spand. Dens nederste del blev malet med akrylmaling. Derefter blev garnet viklet rundt om det og bundet i en knude på linjen, hvor de to farver mødes. {fundet på oneartsymama}.

Disse søde, små plantagere er lige hvad du har brug for for at slippe af med vinterblåen og at omfavne foråret. Det hele starter med en flok enkle træ ægholdere. Mal disse med lyse farver og giv hver sin egen personlighed. Lav en halv hvid og den anden en anden farve og brug tape for at få linjen mellem dem lige og glat. Du kan tage ting et skridt videre og lave små planter eller vaser ud af æggeskaller. {fundet på craftberrybush}

MoreINSPIRATION
  • DIY Tavleplanter
  • Hvordan man laver Easy Paint Drip Vases og Planters
  • 10 søde måder at dekorere dine blomsterpotter på

Når man taler om søde og små planter, skal man tjekke makeandtell for mere inspiration. Her kan du finde ud af, hvordan du kan omsætte te kopper til saftige planter og hvordan du kan dekorere dem ved hjælp af neglelak i forskellige farver. Først skal du rengøre kopperne. Brug derefter en børste til at male neglelak striber på koppen ved hjælp af den første farve. Fortsæt med den anden og derefter den tredje. Lad det tørre.

Bell kopper er en anden sød mulighed. Det tager kun et par minutter at tilpasse dem, og du kan bruge mange interessante teknikker. Maleri dem ville være en mulighed, men du kan også bruge guldblad eller en metallisk maling pen. Brug tape i kombination med farvet maling for at skabe smarte designs. Vi fandt dette dejlige projekt på succulentsandsunshine.

Hvis du har en af ​​disse store træ armbånd, og du ikke længere finder det fashionabelt, overvej at omdanne det til en lille planter for en sød succulent. Rul et stykke polymer ler ud og tryk armbåndet ind i det. Poke et lille hul i midten og bage leret. Derefter fastgøres det til armbåndet med en varm limpistol. {fundet på damasklove}.

En anden designidee har stenciled planter. Alt du behøver for et sådant projekt er et par terracotta blomsterpotter, nogle udendørs håndværk maling, kontaktpapir og en skæremaskine eller håndværk kniv. Påfør to lag maling på hver gryde. Skær derefter dine stencils og brug maling af en anden farve til at overføre dem til potterne. {fundet på littleredwindow}.

Cement / betonplantere er rigtig smarte og alsidige, og du kan gøre dem selv fra bunden, men det er en anden historie. Forudsat at du allerede har en sådan planter, så kan du give det et tilpasset udseende ved hjælp af maling og tape. Find et mønster, du vil oprette og brug tape til at overføre det til planterne. Påfør derefter maling med en skum børste. {fundet på simpledesigning}

Brug guld maling på dine terracotta potter til fem dem et glamourøst brugerdefineret udseende. Du kan bruge forskellige maleri teknikker til at gøre hver pot unik. For eksempel kan du gøre rigtigt lyse penselstreger for at lade terracotta vise sig. En anden mulighed er at blot anvende et lag maling. To lag med maling får dig til et mere defineret udseende og en rigere farve, som vist på theplumednest.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar