Smukke, feminine hovedgavler: Idéer og inspiration

Fra bedøvelse, tufted stykke til et magisk DIY hovedgærde projekt, der viser sig lige rigtigt, et soveværelse har brug for denne tilføjelse til at omdanne og afslutte styling. Uanset om du elsker eklektiske vibes eller victorianske flair, samler vi 10 af de smukkeste og feminine hovedbrætter rundt. Gå og shoppe eller komme på arbejde på nogle tutorials og opret et hovedgavl til dit soveværelse, der er flot og charmerende. Tag et kig!

1. Stor & Subtil.

Vi elsker, hvordan dette hovedgærde ikke kun er stort og stilfuldt, men stadig delvist og delikat i farve. Sikker på, det tager meget plads og gør en scene, men det er også ret glat og dejligt nok til at røre ved.

2. Eklektisk & Original.

Med lidt af et viktoriansk fundament og en pop mosterdfarver, gør dette eklektiske hovedgærde, at dette ret enkle værelse bliver noget meget mere interessant og magisk.

3. Classic & Fresh.

Et hovedgærde behøver ikke nødvendigvis at være et hovedgærde. Gør en smule kreativ tænkning og brug et smukt tæppe som dit nyeste inspirerede stykke. Vi elsker den girlish charme, at dette sort-hvide valg tilføjer, men også en smule kant også.

4. Blandet og Bright.

En kombination af støbning og stof gør dette sjove hovedbræt et overraskende og forfriskende udseende. Vi elsker de solrige gule prints og preppy appeal af fundamentet.

5. Sharp & Modern.

MoreINSPIRATION
  • Delikat soveværelse med en af ​​disse 40 feminine hovedbrætter
  • Smukke, Charmerende Lavendel Planteskoler: Idéer og Inspiration
  • Dekorere med koraller: Idéer og inspiration

For et klassisk, moderne look gå med et hovedgavl med en glat finish. Disse skarpe, hvide stykker i en sort polka-prik ville samle sig godt inden for ethvert girlish rum.

6. Charmerende og sjovt.

Dette hovedgavl er virkelig bare en foldningsskærm. Det tilføjer en simpel charme og sjov, forfriskende fornemmelse for dig cottage-esque soveværelse.

7. Funky & Young.

Nogle gange handler det om den rigtige slags stof. Vi svømmer over denne røde og hvide skønhed. Ikke kun er formen unik, men de vilde mønstre er super legende. {Fundet på gardenandgun}.

8. Trendy & Hip.

Denne træramme blev dyppet i en smuk farve og skaber en kunstnerisk transformation til rummet. Hipster appellen af ​​dette soveværelse er trendy og på punkt, men også stylet i feminin flair.

9. Flowing & Whimsy.

Og andre gange skal du sætte din kreativitet i arbejde og vælge et smukt stof til at vise frem. Denne enkle hovedgade ide gør for en romantisk og afslappende luft.

10. Let og rent.

Hvem elsker mærkater? Hvis du ikke har pengene til at spare for at prøve din hånd på et DIY-projekt eller helt nyt hovedgærde, så hvorfor ikke oprette illusionen i stedet? Du kan stadig finde lækker stykker uden dukkert i din tegnebog.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar