Smukke Hjem i Maryland - Krabbe Creek House

Crab Creek House er et fantastisk hjem beliggende i Annapolis, Maryland, nær Crab Creek, en flodmunding, der fodrer Chesapeake Bay. Designet af Robert Gurney Architect er dette hus bygget på grundlag af en 1960'ers post og stråle moderne hus.

Arkitekterne bestræbte sig på at holde huset tæt på Crab Creek, men de havde strenge miljøbestemmelser, der forbød at udvide det eksisterende fodaftryk. Huset blev organiseret omkring en lineær bar, beklædt med hvid stuck.

Dette dejlige hus blev skabt omkring en central rygrad, hvorfra yderligere plads stiger som uafhængige mængder i enten træ eller metal sidespor. Disse rum er også koncentreret omkring swimmingpoolen. Desuden forsøgte arkitekterne at skabe et forhold mellem huset og miljøet, så de brugte gulv til loft vinduer for at bringe udendørssiden ind og til at oversvømme huset i naturligt lys.

MoreINSPIRATION
  • The Modern Crab Creek House af Robert M. Gurney
  • Olson Kundig Architects 'Smukke Hus i Oregon
  • Spektakulære Beachfront Emerald Cay Villa i Silly Creek

De vigtigste boligarealer er orienteret mod vandet, de har højt til loftet og bløde, neutrale toner, der skaber følelsen af ​​et rent design. Arkitekterne skabte også en åben grundplan, der får det til at se større ud. Desuden giver de anvendte materialer, såsom hvid egetræsgulv og møllearbejde, sort skifer, hvid marmor, rustfrit stål og gennemskinneligt glas, et elegant udseende.

Crab Creek House er et smukt sted at trække sig tilbage til. Det har fantastiske funktioner som pejsen, smukke udsigter og sidst men ikke mindst en god forbindelse med miljøet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar