Smukt køkken med indbygget skrivebord

Køkkenet er designet af WARENDORF. Køkkener er nu det nye varme emne i indretning. Kombinerer naturlig træfarve, brun, med en stenmur og et smukt cabana stil loft giver køkkenet en god stemning. Efter min mening er køkkenet en hel dag levende en. Køkkenet er meget rummeligt. Du kan bruge alle dine køkkenartikler med lige den rigtige mængde plads. Stole i køkkenet har et interessant udseende. Meget yndefuldt bringer de et blidt berøring til stedet.

Køkkenet har et rum, hvor du kan passe til en pc eller et tv, hvis du skal, så du kan holde øje med den mad du laver. Køkkenet har smukke ovne og en fryser indbygget i køkkenvægge. Producenten fra Tyskland bragte os en ny ide om køkken. Dette 'levende køkken' har en smuk tællersæt lige i midten, så det er mere som et barkøkken.

MoreINSPIRATION
  • Smukke Træ Bordplader Til Køkkenet
  • Små køkkener med morgenmadstænger
  • 5 Smukke Farveordninger Egnet Til Køkkenet

Dette køkken er fantastisk til morgenmorgenmad. Det er også dejligt at drikke din kaffe og hvorfor ikke lave en fest for dig og dine venner. Det moderne udseende af køkkenet er ikke nødvendigvis givet af møblerne. Jeg tror den hvide shinny gulv har en ekstrem indvirkning på det. Tæppet er i sort. På bordpladen har du et rektangulært sted, hvor du kan skære dine grøntsager og ikke ødelægge overfladen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar