50 tip, der afslører, hvorfor smukke køkkener er smukke

Hvad der præcist gør os gældende, at et bestemt køkken er smukt? Dette er et af de spørgsmål, der ikke har noget rigtigt svar, fordi godt, der er simpelthen mange forskellige ting, der kan gøre et køkken til at se smukt ud af andres standarder. Og mens standarder kan afvige drastisk fra en person til en anden, nogle gange smukke køkkener er simpelthen smukke og ingen kan hævde noget andet.

Arhitektura d.o.o. designet Black Line Apartment og holdet forestillede køkkenet som et yderst simpelt udseende. Dette er en moderne køkken med et design, hvor minimalisme spiller en central rolle. Farverne er tonet ned, og der er også en smuk symmetri, der fortjener at blive beundret.

De smukkeste køkkener er ofte også de mest rummelige. Det skyldes, at vi har brug for meget plads til at føle sig godt tilpas, og selv om små ofte betyder hyggelige, gælder det ikke nødvendigvis for utilitaristiske rum som f.eks. Køkkenet. The Oak Pass House af Walker Workshop har et køkken, der ville blive betragtet som smukt ved stort set alle.

Nogle gange smukt betyder behageligt og der er masser af ting, der kan gøre et køkken føles behageligt. Et vellykket køkkendesign fra dette synspunkt skal omfatte elementer som masser af naturlige lys eller fantastisk udsigt, som begge findes i køkkenet designet af Dualchas Architects til denne private bolig på Isle of Skye.

I andre tilfælde er et behageligt og smukt køkken en, der får brugeren til at føle sig hjemme. Dette har ofte at gøre med en afslappet stemning og en enkel indretning. Et godt eksempel findes i Town House i Antwerpen af ​​Sculp [IT]. Den mobile ø og de åbne hylder og et par af de elementer der skiller sig ud her.

Materialets palette kan også bidrage til den måde, vi opfatter et køkken på. Naturmaterialer som sten eller eksponeret træ hjælper normalt med at skabe en varm og indbydende stemning. Køkkenet designet af Valia Foufa + Panagiotis Papassoutiriou til Villa Melana har en kombination af rå og glat finish og stærke kontraster i denne forstand.

I tilfælde af køkken designet af Thomas Balaban Arkitekt for Hellige Kors House, kommer skønheden fra den elegante brug af træ på de moderne og minimalistiske møbler. Rigeten af ​​dette materiale afsluttede indretningen og eliminerer behovet for andre accentdetaljer.

Nogle køkken design ideer betragtes som smukke, når de følger en bestemt stil. Det er nemt for et moderne køkken at se smukt ud, fordi det er den stil, de fleste af os identificerer med. Tomar Hill House af Contaminar Arquitectos imponerer med sit lyse, luftige og slanke design, dets rene linjer og vinkler og den stilfulde balance mellem farver, former og finish.

Smukke køkkener ville ikke være smukke, hvis de ikke følte at invitere. Dette kan opnås på mange forskellige måder. Henkin Shavit Studio besluttede at boligen Fuks 34 ville drage fordel af at have et intimt køkken. Så de gjorde det rummeligt nok til at være komfortable, men fik også det til at føle sig hyggeligt og intimt ved at placere det i en semi-private krog.

Med så mange smukke køkken farver for at tage højde for det, foretrækker vi ofte at ignorere alt andet og fokusere på hvidt, den enkleste og reneste farve af alle. Det betyder selvfølgelig ikke, at resultatet bliver en stærk og monotont indretning. Ligesom køkkenet inde i Haus Kaltschmieden ved Bernardo Bader Architects show, efterlader en åben grundplan masser af plads til tilpasning i denne forstand.

Et køkken behøver ikke at skille sig ud for at være smukt. Faktisk er i nogle tilfælde et design, der gør det muligt for køkkenet at blande sig i, værdsat i modsætning til en, der omdanner det til et brændpunkt for en åben grundplan. Bates Masi Architects Northwest Harbour-boliger har et køkken, der problemfrit integreres i indretningen, og det gør det smukt på sin egen måde.

Alle favoriserer en bestemt stil til skade for andre, og det er naturligt, men faktum er, at hver stil har sine egne smukke egenskaber. Det betyder, at et køkken kan være smukt, om det har et rustikt, moderne, traditionelt eller industrielt design. Global Architects valgte at inkludere udsatte mursten og rå træ i køkkenets design, og dette skaber et unikt udseende.

Hovedparten af ​​tiden er nøglen til at skabe et smukt køkkendesign at finde den rette balance mellem farver, finish, former og dimensioner. Hjem 11 af i29 interiørarkitekter har et langstrakt køkken og et indretning, der omfatter en lang ø og en stor væg enhed. Disse er de to hovedtræk ved designet og de definerer begge rummet.

Et lille køkken kan også være smukt. Faktisk er der tonsvis af køkken dekorere ideer der fokuserer på denne særlige detalje. Chovar House designet af Tidy Arquitectos har et lille køkken, men dets rummelighed er understreget ved brug af spejl, blank hvide finish og et rumbesparende design.

Belysningen spiller en vigtig rolle ved bestemmelsen af ​​det endelige design og udseende af et rum. I et rum som køkkenet er naturligt lys vigtigt, men den kunstige art bør heller ikke overses. Det køkken design foreslået af Lukas Mays Architekt til dette projekt har tre vedhæng lamper hængende fra et højt loft over køkkenøen og yderligere accent belysning på væggen.

For nogle giver et miljøvenligt design alle de skønheder, man nogensinde vil se. Dette House on the Beach af BAK Architects har et køkken med rå betongulve og møbler lavet af genvundet træ. Den samme type træ blev også brugt på nogle af væggene såvel som på loftet.

Et andet kriterium, der altid gør et køkken eller et andet rum, ser smukt og bedøvelse ud, med udsigterne. Køkkenet designet af AZC til dette hus i Vincennes har udsigt til en gårdhave og har fuld højde vinduer og skydedøre, der direkte forbinder rummet til det ydre, hvilket resulterer i et frisk og levende interiør.

Alle ser efter noget andet i det ideelle køkken. For Bunkerhuset designet af Estudio Botteri-Connell spiller øen en vigtig rolle i køkken design og layout. Det fordobles som en bar samt et spisebord, og dette kan være det vigtigste element, der definerer skønhed i bestemte særlige tilfælde.

Samhørige design er naturligt attraktive og smukke. Når alt falder på plads, etableres harmoni, og indretningen og stemningen bliver indbydende. Udformningen af ​​køkkenet skabt af VW + BS til Central London Flat giver os mulighed for at illustrere denne ide.

I tilfælde af åbne grundplaner er barriererne mellem mellemrum næsten fuldstændig elimineret, funktionaliteten eksisterer sammen og hybriddesign skabes. Ligesom i køkkenet designet af Jackson Clemens Burrows Architects til Seaview House. Køkkenøen strækker sig ind i opholdsstuen og danner et overgangsrum, som fungerer som en bar eller spisestue.

Selv de mindste detaljer kan have stor indflydelse på det samlede design af et køkken. For eksempel er den, der er en del af House M designet af monovolume archtiecture + design, minimalistisk fra ethvert synspunkt. Hvid er hovedfarven kombineret med sorte accenter. Men skønheden kommer fra små ting som venerne på gulvfliserne eller de geometriske linjer på væggenheden.

Skønhed kan undertiden være synonymt med funktionalitet. I tilfælde af byhuset designet af Elding Oscarson var der lidt plads til at arbejde med indvendigt, så køkkenet skulle placeres under en stor trappe landing, der fungerer som et opholdsstue. Selv om det er lille, er køkkenet smukt i dette tilfælde, fordi det giver brugerne alt, hvad de har brug for i en stilfuld pakke.

Playfulness kan også være et element, der definerer skønheden i tilfælde af et køkken design. Dette kan selvfølgelig også anvendes til enhver anden form for rum. Denne 30 kvadratmeter flade i Paris har et indretning af Richard Guilbault, der valgte at gøre køkkenet så enkelt som muligt uden at ofre funktionaliteten. Alligevel betød dette ikke at vedtage et monotont design. Flisemønsteret på rygpladen og kombinationen af ​​hvidt og let træ til væggen bidrager til et overordnet indretning, der er legende og smukt.

Der er tilfælde hvor et lavt vedligeholdelses køkken er den bedste slags man kan få. Dette involverer normalt brug af enkle og holdbare materialer som beton. SOL-projektet af Hitoshi Saruta kan tilbyde et par hints ud fra dette synspunkt. Det har et køkken, der ikke kun er meget enkelt, men også meget praktisk, let at vedligeholde og let at tilpasse ved hjælp af små tilbehør.

Nogle boliger fokuserer på at skabe en stærk indendørs udendørs forbindelse, og dette gælder for alle rum indeni. House THE af n-lab arkitekter har en åben grundplan med et køkken med udsigt over den udendørs swimmingpool og baghaven. Vinduerne i fuld højde og glidende glasdøre lader lyset ind og åbner pladsen til udsigterne og det friske miljø.

MoreINSPIRATION
  • Fem smukke åbne køkkenindretninger
  • Japansk-inspirerede køkkener fokuseret på minimalisme
  • T Residence fra Japan har udsigt over det smukke stillehav

I modsætning hertil konstruerede Tense Architecture Network et residens i Kifissia, hvor køkkenet er et afsondret rum uden direkte forbindelse til ydersiden. Det har ingen vinduer eller ovenlysvinduer, og det har en industriel indretning. Men så forskelligt som dette køkken kan være fra den tidligere beskrevne, har den sin egen skønhedsdosis.

Et andet element, der kan påvirke køkkenets design til bedre eller værste er layoutet. Det skal tilpasses til det rum, der er tilgængeligt såvel som til brugernes behov. The Vienna Way opholdssted af Marmol Radziner har et meget interessant køkken fra dette synspunkt. Det har en masse opbevaringsplads og et godt containere arbejdsområde.

Men når rummet er begrænset, eller når køkkenet ikke er et separat rum, anvendes andre typer af layouter. For AP 1211-projektet integrerede Alan Chu det lille køkken i stuen, hvilket gør det til en del af væggen og skaber en sømløs overgang mellem rummene.

Fokuset på House Zochental af Liebel Architekten BDA var at understrege lysets betydning og skabe synergi mellem køkken og natur. Dette blev gjort gennem store vinduer og et design, der er moderne, rent, praktisk og funktionelt.

Et andet smukt eksempel på, hvordan naturen indgår i køkkenets indretning, er udvalgt af MM ++ Architects, der har designet House in Go Vap. Boligen har et rummeligt køkken med et stort træbord i centrum og en indendørs dam ved siden af.

Geometrien i et rum kan have meget at gøre med den måde, hvorpå rummet opfattes, og den visuelle og følelsesmæssige indvirkning det har på en bruger. Det skulpturelle design af køkkenet skabt til Bolton Residence by NatureHumaine gør det muligt at se sofistikeret. Dette skyldes også delvis de anvendte farver og overflader.

Winkley Workshop af Kirkwood McCarthy tilbyder et andet smukt eksempel på hvordan et lille køkken kan se indbydende og elegant.Køkkenet og trappen bliver en struktur, der læner sig på hinanden. En lille og minimalistisk ø skiller visuelt arbejdspladsen fra spisepladsen.

Er sort en passende farve til et køkken. VIPP Shelter af VIPP viser os, at svaret på dette spørgsmål er "ja". Faktisk spiller dette køkken med forskellige gråtoner. Betonggulvet er en dejlig detalje.

Glansede overflader er meget populære i moderne og moderne indretning. Casa Vista Lejana af Wallflower Archtiecture + Design illustrerer dette perfekt i køkkenet. Det er et stort rum defineret af neutrale farver og et stort vindue, der åbner det til ydersiden og lader naturligt lys og friske farver ind.

Svære layouter og gulvplaner kræver omhyggelig planlægning, især når vi taler om køkkener. OM-huset ved Studio Guilherme Torres viser, hvordan et smukt design kan fungere omkring sådanne udfordringer. Dette køkken har en L-formet ø, der strækker sig til at danne et spisebord eller morgenmadsområde.

Smukke køkkener er ofte dem, der indeholder detaljer og elementer, der forbinder dem med resten af ​​huset. I tilfælde af House Ef af Fritz + Fritz Arquitectos er denne forbindelse hovedsagelig gennem farve. Køkkenvæggen, backsplash og nedre kabinet koordinerer med øen og stuen møbler.

Hus 784 af Stepehnson ISA Studio har et særligt attraktivt køkken. Dette skyldes forskellige elementer som størrelse, farvepaletten, de anvendte overflader samt layoutet og de omkringliggende funktioner.

Ikke alle ville være villige til at kalde dette et egentligt køkken. Imidlertid forsøger Naruse House by MDS sit bedste for at indarbejde det i sit moderne design. Køkkenet er praktisk talt en lille tæller med opbevaring nedenunder, en håndvask og en topkomfur. En anden tæller er placeret i forlængelse af denne og tjener som et multifunktionelt bord.

Et stænk af farve er ofte velkommen til et køkken, der har en overordnet neutral og meget simpel kromatisk palette. I forbindelse med den private bopæl, der er designet af MOB Architects i Rom, kommer farvetryk i form af fire klassiske Tolix-stole arrangeret omkring en lille ø / bar.

For nogle er et smukt køkken en, der giver dem mulighed for at være velorganiseret. Dette betyder normalt enkle og funktionelle møbler og en række opbevaringsmuligheder. De åbne hylder, der udbydes af lillebits bopæl af MCDC, er et godt tegn på, hvordan enkelhed kan øge rumseffektiviteten i køkkenet.

Åben hylder blev også brugt af Ensemble Architecture ved design af Cumberland Townhouse. Dette køkken, selv om det er relativt lille, tilbyder en række opbevaringsmuligheder i form af skuffer, cubbies og denne smukke åbne hylde, der matcher de synlige loftsbjælker.

Selvom køkkenøerne kan være meget nyttige og funktionelle, er det til tider en anden mulighed, der foretrækkes for at opretholde et rummeligt og luftigt design i køkkenet. Planchonella House af Jesse Bennett Archtiect har to slanke og enkle bord, der er sammensat for at danne en lang bar, der også kan bruges som et prep-område eller et alternativ til køkkenøen.

Det er ofte de små ting, der imponerer mest. Ligesom i køkkenet designet af Roberto Zanoletti til zaza-familiens hjem i Milano. Dette køkken er quirky og frisk af forskellige årsager. Det har smukke og enkle møbler, en meget behagelig farve og stilfulde bekvemmeligheder, men det iøjnefaldende element er det vintageur placeret på væggen.

Eklektisk interiørdesign har tendens til altid at skille sig ud. Det skyldes, at de indeholder mange forskellige og interessante elementer. Sargisson-Robbins Townhouse kunne betragtes som eklektisk i den forstand, at den har et køkken, der indeholder elementer som en vinduesbænk, farverige vægkollager, inventar med antik eller vintage hardware, udsatte mursten på muren og møbler stykker, som hver synes at fortælle deres egen historie. Dette var et design af Ensemble Architecture.

Et køkken kan være smukt indirekte. Dermed mener vi, at køkkenet i sig selv egentlig ikke skiller sig ud i en sag som Casa Kato ved Manuel Benedikter. Det er først, når man ser på det fra længere væk, så spisepladsen er også inkluderet, at du begynder at se den harmoni, der er etableret ved et sådant design.

Geometriske former og mønstre er ufrivilligt attraktive. De kan bruges til at skabe et futuristisk design eller at tiltrække opmærksomhed til et fokuspunkt. Boro hotelværelset designet af Grzywinski + Pons bruger en mangfoldighed af mønstre, og det hjælper det med at skille sig ud og se interessant ud. Elementer som gulvbelægning, øen, rygpladen, pendellamperne eller barstolerne bidrager alt sammen til dette one-of-a-kind design.

Siden vi nævnte futuristiske designs, kan Hwa Hun-huset i South Kores, designet af Iroje KHM Architects, tilbyde nogle pointers i denne forstand. Huset har et hvidt køkken med en sofistikeret og elegant indretning. Øen er særlig iøjnefaldende og en interessant detalje er også sæt af spisestue, der har samme design, men forskellige farver og materielle paletter.

En velvalgt accentfarve kan være det element, der gør det muligt for et køkken at overgå fra at være monotont til at være udsøgt smukt. For lejlighed G9 i Kiev valgte Baraban + designstudiet en rig skygge af gul og brugte den strategisk i hele rummet for at forbedre sin elegance og skønhed.

Rød er også en meget smuk og meget stærk accentfarve. Joel Mozersky Design brugte det ved udformningen af ​​Peddle.com-kontorer i Austin, USA. Denne plads har et stort åbent køkken og spiseplads med en lang træbjælke og et sæt røde Tolix barkrakker. Den røde supplerer de varme toner af træ samt de hvide detaljer.

Stærke kontraster definerer ofte ting, som vi opfatter som smukke. Den sort / hvide combo er tidløs og vil altid blive betragtet som elegant og smukt. Det moderne køkken designet til Westchester Colonial Residence af Fougeron Architecture lægger vægt på den visuelle virkning af farvekontraster ved at vise mørkeblå vægge og hvide møbler suppleret med en række barstole med forskellige farverige sæder.

En anden mulighed er at anvende stærke visuelle kontraster i kombination med subtile tilføjelser. Et eksempel på, at god hjælp visualiserer dette koncept er det køkken, der er forestillet af SVK Interior Design. Det har en meget lys og frisk indretning hvor sort og hvid arbejder sammen med accenter af lys turkis og naturligt træ.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar